Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2647 > La zi Nr. 2647 de sambata, 31 martie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi  

95 de ani de pilotaj

Duminică se īmplinesc 95 de ani de la īnfiinţarea primei şcoli militare de pilotaj. O bună parte din istoria de aproape un secol de īnvăţă­mīnt aeronautic romānesc este legată de Buzău şi de şcoala de la Boboc.
Aviaţia militară şi Buzăul au foarte multe īn comun. Zeci de gene-raţii de piloţi s-au format pe băncile Şcolii de Ofiţeri de la Boboc, singura instituţie de īnvăţă [...]


 

Decorare printre stele de generali

Generalul Sorin Ioan, locţiitorul Şefului Statului Major General, a decorat ieri Drapelul de luptă al Batalionului 47 Comunicaţii şi Informatică "General Nicolae Petrescu", cu una din cele mai importante distincţii: Ordinul Virtutea Militară cu īnsemn pentru militari. Decorarea, prin decret prezidenţial, a avut loc cu ocazia īmplinirii a 75 de ani de la īnfiinţarea Regi­men­tului 3 Transmisiuni. La eveniment au fost prezenţi nu mai [...]


 

Demonstraţie de forţă a jandarmilor īn Crīng

Jandarmii vor să arate că infractorii le ştiu de frică şi de aceea, exerciţiile demonstrative prezentate de Ziua Jandarmeriei se vor desfăşura anul acesta īn public.
Locul ales de conducerea In­spec­toratului de Jandarmi Jude­ţean pentru cea mai spectaculoasă activitate din cadrul mainifestărilor organizate cu ocazia Zilei Jan­dar­meriei este Parcul Crīng.
Astăzi, de la ora 10.00, buzoienii aflaţi la plimbare pe aleile [...]


 

Bulevardul redevine cea mai liniştită zonă din municipiu

Circulaţia se īnchide pe Bălcescu

Bulevardul redevine cea mai liniştită zonă din municipiu

Circulaţia urmează să fie īntreruptă şi īn acest an, īn zilele de sīmbătă şi duminică, cīnd se vor posta bariere la intrarea pe acest tronson de drum. Anul trecut, cīnd circulaţia s-a īnchis pentru prima dată pe Bulevardul Bălcescu, motivaţia primarului Constantin Boşcodeală la elaborarea acestei hotărīri a fost protejarea castanilor plantaţi pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.
Gestul consilierilor locali [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU