Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2624 > La zi Nr. 2624 de luni, 5 martie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Corpul de Control al primăriei i-a zăpăcit pe taximetriști

articol de: Alex Leonte

Pînă în luna ianuarie, în orașul nostru se băteau pe clienți 400 de taxiuri de persoane. Justificînd că nu este acoperit numărul aprobat de taxiuri de marfă,  Consiliul Local Municipal a aprobat, din 25 ianuarie 2007, suplimentarea primei categorii cu 45 de mașini.
Urmarea acestei acțiuni a fost o sesizare făcută de Sindicatul Taximetriștilor din Buzău, adresată C.L.M., în care se arată că, prin mărirea numărului de taximetre de persoane, se diminuează veniturile
ce­lor deja existente și se aglomerează locurile de staționare. Beleaua în care au fost băgați, fără voie, taximetriștii a fost făcută de chiar președintele Ca­me­rei Taximetriștilor, consilierul municipal Constantin Musceleanu, care ar fi dat aviz favorabil acestui demers, fără a respecta sta­tutul.
Sindicatele îl mai acuză pe Musceleanu, în poziția sa de patron al unui dispecerat și că ar avea in­te­rese financiare privind mă­rirea numărului de taxiuri, știut fiind faptul că dispe­cerizarea, contra cost, a ta­xiurilor este obligatorie.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU