Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2636 > La zi Nr. 2636 de luni, 19 martie 2007  
 





Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro




La zi

A facut cunostinta cu Buzaul


Gușă de la manelizare la amprentare

Hoții i-au spart geamul jeep-ului și i-au furat bani și haine

articol de: Laurențiu Marinov
Gușă de la manelizare la amprentare
 

Cozmin Gușă a fost amprentat sîmbătă dimineață pe capota unei mașini de poliție. Aflat la Buzău într-o vizită cu caracter electoral, liderul PIN a fost pe rînd victima prostului gust al colegilor săi din filiala locală, apoi a hoților. În timp ce Cozmin Gușă era silit să asculte tînguielile unui manelist, într-o discotecă, unde l-au dus să petreacă cei de la PIN Buzău, hoții îi "operau" mașina aflată în parcare.
Politicianul a dorit să încheie ziua petrecută prin­tre membrii organizației buzoiene a partidului său într-un mod cît se poate de plăcut. Însoțit de colega sa Lavinia Șandru, șeful PIN, cît se poate de binedispus, a poposit mai întîi într-o sală de biliard, unde s-a întrecut cu reprezentanții presei locale. Aici atmosfera a fost cît se poate de plăcută și destinsă. După biliard, politicia­nul și invitații săi au mers la o discotecă aflată la marginea orașului, unde ar fi trebuit să continue distracția. Locația respectivă s-a dovedit o alegere cel puțin neinspirată a celor din organizația locală a partidului. Programul discotecii, deschis de un anume Liviu, cîntăreț renumit prin­tre iubitorii de manele, i-a încîntat pe cei mai mulți dintre pe­tre­că­reți, mai puțin pe Cozmin Gușă și Lavina Șandru.

Nici hoți ca lumea nu mai avem
În jurul orei 9.30, cînd politicianul a vrut să plece către Brăila, a constatat că mașina i-a fost spartă. Hoții au furat ce au găsit mai la îndemînă: niște bani și un stilou scump despre care Cozmin Gușă a declarat că avea și valoare sentimentală. Instrumentul de scris a fost găsit dimineață de polițiști aruncat după un colț, pentru că cei care l-au furat habar nu au avut cît valorează și s-au descotorosit repede de el, semn că nici hoți ca lumea nu mai avem, ei fiind probabil plecați prin Europa. Stînjenitor a fost momentul în care polițiștii i-au cerut să îl amprenteze pentru a putea să deosebească urmele sale de cele ale hoților. Liderul PIN, Cozmin Gușă, a explicat în exclusivitate pentru Focus FM că nu-i pare rău pentru pagubă. "Cel mai mult regret carnețelul cu notițe aflat în unul dintre buzunarele hainei furate".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU