Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5970 > La zi Nr. 5970 de marti, 5 noiembrie 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Un subiect mereu actual


Ce face acum cel condamnat pentru uciderea Mihaelei Runceanu

Fiica lui Cosmin Daniel Ștefănescu rupe tăcerea

articol de: Doru GHEORGHIADE
Ce face acum cel condamnat pentru uciderea Mihaelei Runceanu
 

Crima care a îngrozit Buzăul și țara acum 30 de ani cînd cîntăreața buzoiancă Mihaela Runceanu a fost ucisă cu bestialitate în apartamentul său din București continuă să capteze atenția opiniei publice iar speculații se fac și astăzi. Între timp, cel declarat vinovat și condamnat la închisoare a ieșit din penitenciar în 2006, a încercat să lucreze dar a trebuit să plece în Anglia pentru că, zice el, n-a rezistat oprobiului pe care oamenii i-l arătau tot timpul. De-a lungul vremii presa a urmărit procesul atît cît s-a putut și apoi evoluția subiectului dar Daniel Cosmin Ștefănescu, condamnat la 25 de ani de închisoare a ieșit din pușcărie după 17 ani și a afirmat tot timpul că a fost nevinovat. După 1 noiembrie 1989 momentul crimei la Buzău în tulburele momente prerevoluționare s-a speculat că uciderea a fost un plan dus la capăt de foste unelte pentru a scoate cumva lumea în stradă. Într-adevăr, în ziua dinaintea înmormîntării dar și în noaptea priveghiului în Buzău a fost pe B-dul Bălcescu în jurul blocului în care a copilărit artista s-au perindat zeci de mii de oameni. În mulțime se aflau după cum ne-au relatat ulterior surse bine informate securiști care luau "pulsul" oamenilor, astfel că procesiunea înmormântării nu a creat probleme. Acum, după 30 de ani, încă mai apar materiale de presă care readuc în actualitate veștile despre cel condamnat pentru uciderea Mihaelei Runceanu. Iată ce a publicat, recent, în acest sens revista "Viva".   (Doru GHEORGHIADE)

Pe 1 noiembrie 1989, o veste îngrozitoare șoca opinia publică: Mihaela Runceanu a fost ucisă. În vârstă de 21 de ani la vremea aceea, Daniel Cosmin Ștefănescu a fost găsit vinovat pentru crimă și condamnat la 25 de ani de închisoare, dar eliberat după 17. Ucigașul avea o fată de câteva luni la vremea aceea, iar copila a aflat când avea doar șapte ani că tatăl ei este asasinul Mihaelei Runceanu.

Materialul integral pe https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/stiri/fata-celui-care-a-ucis-o-pe-mihaela-runceanu-face-dezvaluiri-cutremuratoare-ce-face-criminalul-acum-la-30-de-ani-de-la-tragedie-2498710

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU