Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2594 > La zi Nr. 2594 de luni, 29 ianuarie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Pentru că Pompiliu Cîmpeanu a fost suspendat,


Victor Alexandru devine Seful Directiei de urbanism din palatul comunal

articol de: (F.A.P.)
Victor Alexandru devine Seful Directiei de urbanism din palatul comunal
 

Victor Alexandru, seful Serviciului de Patrimoniu din cadrul Primăriei Buzău, va fi învestit, astăzi, director interimar, al Directiei de Urbanism, în locul arhitectului Pompiliu Cîmpeanu. Contactat telefonic, primarul orasului, Cosntantin Boscodeală, ne-a declarat că seful de la Patrimoniu este cea mai indicată persoană pentru a prelua atributiile detinute pînă de curînd de Pompiliu Cîmpeanu, întrucît nu este pentru prima oară cînd îi tine locul: "De cîte ori era în concediu domnul Pompiliu Cîmpeanu, rămînea în locul său Victor Alexandru, care cunoaste foarte bine activitatea Directiei de Urbanism si este un foarte bun profesionist. La fel se va întîmpla si acum, mai ales că domnul Cîmpeanu nu va lipsi mult, eu sînt convins că îsi va dovedi în scurt timp nevinovătia în fata instantei de judecată". Arhitectul-sef al orasului, Pompiliu Cîmpeanu, a fost suspendat de drept din functia respectivă, în urma trimiterii în judecată de către Parchetul de pe lîngă Tribunalul Buzău, pentru fals si uz de fals sub semnătură privată. În cazul de fată, Legea 188/1999 privind statutul functionarului public subliniază că functionarul public este suspendat de drept din functia publică pe care o detine.

 

COMENTARII

Chivu Casandra:
ce va face? domn Victor Alexandru
Intrebarea ptr domn primar Boscodeala este ce va fi in stare sa faca domnul Victor Alexandru??ca dansul este specialist in organizarea dragaicii si a Oraselului copiilor in rest nimic nu stie nici in geodezie nici in urbanism??
Rogozea Mihail:
buna alegere
Il cunosc personal pe d-l Alexandru Victor, atat personal cat si profesional. Este un adevarat specialist si un om de mare valoare. Cum puteti sa vorbiti asa despre dansul, daca nu il cunoasteti?
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU