Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5943 > La zi Nr. 5943 de miercuri, 18 septembrie 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Iată că se poate!


Cum a fost transferat TransBus pe persoană fizică

Directorul Gică Toader, acuzat de abuz de către subalternii săi

articol de: Doru GHEORGHIADE
Cum a fost transferat TransBus pe persoană fizică
 

Trans Bus S.A. Buzău, societatea de transport auto urban de călători, pare să fi fost preluată pe persoană fizică de directorul Gică Toader, alintat de unii subalterni Gică-Manivelă. 

Dacă din punct de vedere economic opinia publică buzoiană nu știe cum funcționează societatea manageriată de Gică-Manivelă, pentru că, deși e subvenționată din greu din bugetul orașului, nimeni din conducere n-a simțit nevoia să prezinte cetățenilor evoluția financiară, în schimb, dl. Toader caută, abuziv, să astupe gura oricărui lucrător care încearcă să pună lucrurile în ordine și să ceară relații despre șefii remunerați regește din taxele și impozitele cetățenilor.

Judecat de cel pe care l-a demascat

Elocventă este situația în care a fost pus liderul sindicatului minoritar din TransBus, Vasile Gheorghe care după ce a atras atenția că salariații cu funcții de conducere în unitate lucra cu contract la o firmă de transport public făcînd  astfel concurență neloială s-a ales cu șicane zilnice.
Pentru că "afacerea" a ajuns publică Vasile Gheorghe a fost abuziv acuzat, după cum spune chiar el că nu-și face datoria la locul de muncă. Mai precis, Vasile Gheorghe a fost adus în fața unei Comisii de Disciplină internă prezidată, culmea, chiar de către cel pe care-l denunțase pentru conflict de interese sub acuzația că nu-și completa la timp foile de parcurs. "Abatere" pe care o fac toți ceilalți șoferi, colegi ai lui Vasile Gheorghe, de ani și ani, procedura fiind practic, un fel de "cutumă internă" de care nimeni n-a făcut caz niciodată. Cînd acuzatul a încercat să-l recuze pe președintele respectivei Comisii pe motive bine întemeiate (cum să fie judecat chiar de către cel pe care tocmai l-a demascat?), Gică Toader, alintat Gică-Manivelă, i-a răspuns că nu se poate. În bătaie de joc. De ce-și permite dl Gică astfel de abuzuri? Prietenii știu de ce! Și vom spune, curînd, și la alții...

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU