Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5939 > La zi Nr. 5939 de miercuri, 11 septembrie 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Există sau nu problema drogurilor la Buzău?


Adolescent drogat, găsit inconștient în parc

Evenimentul de acum două seri confirmă consumul de stupefiante în orașul Buzău

articol de: (A.V.)
Adolescent drogat, găsit inconștient în parc
 

Drogurile încep să facă tot mai multe victime la Buzău. Un adolescent de 17 ani a fost găsit, luni seară, în jurul orei 19.30, inconștient, zăcînd pe o bancă. Polițiștii locali l-au descoperit și au chemat Salvarea iar în urma ana­lizelor efectuate la spital s-a constatat că acesta era drogat.

Este al doilea caz depistat în ultimele zile de polițiștii locali. Tânărul a fost descoperit luni seară în jurul orei 19.30, în timp ce zăcea inert pe o bancă din parcul aflat la intersecția Bulevardului Bălcescu cu strada Spiru Haret. Polițiștii locali care executau serviciul în civil în zona parcului  l-au observat pe adolescent care stătea întins pe o bancă. În momentul în care polițiștii locali s-au apropiat au constatat că băiatul este inconștient. Având în vedere starea adolescentului, a fost solicitat la fața locului un echipaj al S.A.J., care l-a transportat  la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale. În urma recoltării probe­lor biologice s-a stabilit că tânărul consumase alcool și substanțe interzise, mai exact marihuana și amfetamine.

Adolescentul se află acum internat în secția de Terapie Intensivă- Pediatrie a Spitalului Județean Buzău, starea lui fiind  stabilă. Este al doilea caz grav depistat  de către polițiștii locali în aceasta lună. Zilele trecute, polițiștii locali au găsit un tânăr drogat, în stare gravă, în scara unui bloc din cartierul Broșteni.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU