Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5842 > La zi Nr. 5842 de joi, 14 martie 2019  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

De ce nu vrea nimeni să reabiliteze stadionul de atletism

Oficialii Palatului Comunal încearcă să implice Urbis Serv în afacere

articol de: Cristina STERIAN

Stadionul de atletism din Buzău ar putea fi modernizat, în cele din urmă, de una dintre societățile din subordinea Primăriei municipiului. 

Nu este exclus ca Urbis Serv Buzău să execute aceste lucrări și să transforme stadionul într-unul modern, pregătit pentru competiții naționale. Asta în condițiile în care nicio firmă nu se arată interesată să obțină contractul. Ultimul termen pentru înscrierea la licitația în urma căreia să fie atribuit contractual de modernizare a stadionului de atletism din Buzău a expirat zilele trecute. Nicio firmă nu s-a arătat însă interesată de acest proiect. În aceste condiții, municipalitatea caută soluții pentru ca termenul de finalizare, respectiv finele anului curent, să fie respectat, spune viceprimarul municipiului Buzău, Andrei Neder. Fondurile pentru această investiție există, așa că o variantă luată în calcul este atribuirea directă a contractului către Urbis Serv, societatea Primăriei Buzău. Doar de partea de proiectare s-ar putea ocupa o firmă specializată pentru ca lucrările efective să fie realizate de  Urbis Serv.
Renovarea stadionului de atletism din Buzău este un proiect luat în calcul de autorități de ani de zile. Primii pași concreți au fost făcuți însă anul trecut, când municipalitatea a accesat un credit bancar pentru a obține suma necesară investiției. În total, pentru modernizarea stadionului ce va consta în piste moderne de tartan, tribune și un loc special amenajat pentru încălzirea sportivilor vor fi investiți circa 1 milion 200 de mii de euro. După modernizare, Buzăul se va putea mândri cu un stadion care va putea găzdui competiții naționale, așa cum mai există doar în trei alte mari orașe din țară.  Pe stadionul de atletism ajung zilnic, mai ales în sezonul cald, sute de oameni. În prezent, după fiecare ploaie, ei sînt nevoiți să alerge prin noroi și bălți.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU