Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5749 > La zi Nr. 5749 de joi, 20 septembrie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Schimbări de ultimă oră în trafic


Sens unic pe strada "Traian Vuia"

Se va circula doar dinspre Spiru Haret către stadionul Gloria

articol de: Andreea ZALESCHI
Sens unic pe strada "Traian Vuia"
 

Un studiu de specia­litate a condus la unele transformări în județul nostru, având ca centru de interes traficul. În urma acestui studiu, s-a constatat necesitatea unor schimbări.  

Așa că, una dintre hotărîrile Comisiei pentru Siguranță Rutieră din primăria Buzău este aceea ca Strada Traian Vuia să devină stradă cu sens unic.
Astfel, pe respectiva stradă, traficul se va putea desfășura numai dinspre strada Spiru Haret către Piața Crâng.

Decizia a venit ca urmare a unui cumul de situații privind zona vizată. De-a lungul timpului, mai multe evenimente rutiere au avut loc acolo. Și asta în contextul în care elevii circulă în apropierea străzii, Școala Nr. 15 fiind chiar la intrarea pe strada Traian Vuia, iar la o anumită distanță se află și Liceul Pedagogic Spiru Haret. Pe de altă parte, mașinile parcate împînzesc zona, traficul fiind uneori îngreunat din cauza aceasta.

Atît pentru fluidizarea traficului, cît și pentru prevenirea accidentelor sau a altor evenimente rutiere, schimbarea este necesară.

Șoferii vor trebui să se obișnuiască cu noile indicatoare rutiere: unul le va permite să circule pe respectiva stradă, deci vor vedea "Sens Unic" dinspre strada Spiru Haret și altul care le va interzice accesul pe stradă: "Interzis" dinspre Crâng. Participanții la trafic vor fi scuzați o perioadă de timp pînă se vor obișnui cu schimbarea.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU