Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5686 > La zi Nr. 5686 de joi, 24 mai 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Au rămas reportate de la precedentul examen


Concurs pentru 13 posturi de medici la Spitalul Județean

Toate sînt cu normă întreagă

articol de: (M.D.)

Spitalul Județean de Urgență Buzău angajează noi medici specialiști. Unitatea me­dicală a anunțat scoaterea la concurs a 13 posturi de medici, dintre care opt au rămas neocupate la concursurile anterioare. Conducerea spitalului speră că după mărirea salariilor și scoaterea gărzilor din limita a 30%, dar și pentru că s-au făcut numeroase investiții în infrastructură și aparatură medicală și li se oferă șanse multiple de promovare, mai mulți medici tineri decît la concursurile anterioare își vor manifesta interesul de a veni la Buzău, precizează portalul sanatateabuzoiana.ro

Toate cele 13 posturi scoase la concurs sînt cu normă întreagă și acoperă mai multe specialități, o parte dintre ele fiind repartizate pe secțiile care se confruntă cu deficit de medici specialiști sau pentru cele unde o parte dintre doctori sînt în prag de pensionare și este necesară formarea unei noi echipe complete, care să aibă timp să se integreze și să preia o parte din sarcinile celor care vor pleca din spital. Anunțurile privind scoaterea la concurs a celor 13 posturi de medici specialiști au fost publicate, iar perioada de înscriere se va încheia în data de 2 iunie, termen pînă la care cei interesați își pot depune dosarele la Serviciul de Resurse Umane de la sediul SJU Buzău.

Datele la care se vor susține examenele nu au fost încă stabilite, însă concursurile vor avea loc în cursul verii, în perioada cuprinsă între 18 iunie și jumătatea lunii august. Cele cinci posturi noi scoase la concurs în această sesiune vizează cîte un medic specialist confirmat pentru specialitațile Cardiologie, Neonatologie, Chirurgie pediatrică, Boli infecțioase și Pediatrie, acest din urmă post fiind pentru UPU-SMURD.

Tot pentru UPU-SMURD se caută și un medic specialist urgentist, postul fiind din nou scos la concurs, întrucît nu a fost ocupat în urma sesiunilor anterioare. La fel s-a întîmplat și cu posturile de specialiști în Medicină internă pentru compartimentul de Gastroenterologie, cel de pediatru pentru Centrul de Sănătate de la Pîrscov, de cardiolog pentru Secția Cardiologie, unul de specialist ATI pentru Obstetrică - Ginecologie, altul de neonatolog pentru secția de Neonatologie, un infecțio­nist pentru secția Boli infecțioase și un specialist în recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, pentru Cabinetul de recuperare medicală din Ambulatoriul SJU Buzău.

Perioada de înscriere și cea a desfășurării examenelor este aceeași ca pentru noile posturi.

Tematica de concurs este cea specifică pentru examenul de medic specialist înspecialitatea postului, iar participarera la concurs este condiționată de plata unei taxe de 150 de lei. Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă o cerere în care să se menționeze postul pentru care candidatul dorește să susțină concurs, o copie xerox după diploma de licență și o alta a certificatului de specialist, o copie a certificatului de membru al organizației profesionale vizat pe anul în curs, o dovadă care să ateste că titularului nu i-au fost aplicate sancțiuni pe linie profesională pe văzute în Legea sănătății, cazierul judiciar, certificat medical care să ateste că este apt din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității, chitanța de plată a taxei de participare și o copie a actului de identitate aflat în perioada de valabilitate.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Sfaturi pentru bobocii de liceu

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU