Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5662 > La zi Nr. 5662 de joi, 5 aprilie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Înainte de Paște


Personalul MAI primește banii în avans

Pensiile, după sărbători

articol de: (M.D.)

Vești bune pentru angajații Ministerului Administrației și Internelor, cei care vor primi o parte din veniturile aferente lunii aprilie înainte de Paști. Chiar azi banii vor ajunge în buzunarele întregului personal MAI.

Este vorba despre norma de hrană cuvenită pentru luna aprilie, în valoare de aproximativ 960 de lei pentru polițiști și militari și 750 de lei pentru personalul contractual, la care se adaugă și cota pe această lună din norma de echipament, circa 240 de lei. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au anunțat că s-a ajuns la această decizie, de a plăti parțial drepturile salariale anterior sărbătorilor de Paști, în urma consultării tuturor unităților. Astfel, angajații MAI vor avea banii necesari pentru sărbători. 

... Alții după!

Pe de altă parte, nu toți angajații de la stat vor primi salariile înainte de Paști. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că vor primi salariile înaintea sărbătorilor pascale, adică azi, doar bugetarii din instituțiiler care au solicitat acest lucru. Restul vor primi banii în ziua de salariu, ca într o lună obișnuită. Nici pensiile nu vor fi distribuite înainte de Paști. Premierul Viorica Dăncilă a explicat că vârstnicii abia și-au primit veniturile pe luna martie, și dacă zilele acestea ar fi intrat din nou în posesia banilor, ar fi trecut  mult prea mult timp pînă în luna mai, cînd vor primi următoarea pensie.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU