Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5644 > La zi Nr. 5644 de marti, 6 martie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Două femei rănite de un autoturism scăpat de sub control

Șoferul are doar 28 ani

articol de: Cătălina JINGOIU
Două femei rănite de un autoturism scăpat de sub control
 

Un accident soldat cu două victime s-a produs, ieri după-amiază, la intersecția bulevardului Unirii cu Nicolae Balcescu. Șoferul unui autoturism Volkswagen a făcut o manevră bruscă, încercînd să evite o altă mașină care i-a tăiat calea. 

În urma acestei manevre, autoturismul a lovit două femei aflate pe trotuar, aștepînd culoarea verde a semaforului.

Cele două femei au fost preluate de echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și SMURD și au fost transferate, în stare stabilă, la Spitalul Județean Buzău. Cele două victime ale accidentului produs luni, la prînz, în centrul orașului Buzău sînt o tînără de 18 ani din Bisoca și o femeie de 57 de ani din municipiul Buzău. Ambele au fost rănite și au fost preluate de echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și SMURD care le-au transportat la Spitalul Județean Buzău. Medicii care le-au preluat spun că viețile nu le-au fost puse în pericol, iar stare lor este stabilă.

"Pacientele sînt stabile, cea de 18 ani acuză cefalee, cealaltă prezintă cefalee și dureri la ambele palme și la nivelul genunchilor.", a declarat Adrian Zoican, medic-șef al UPU SMURD Buzău. 

La locul accidentului, ancheta a arătat că mașina condusă de un tînăr de de 28 de ani care se deplasa dinspre strada Ostrovului spre Crîng a fost scăpată de sub control. Autoturismul a ajuns pe scuar unde le-a lovit pe cele două femei. Șoferul le-a declarat polițiștilor că o altă mașină i-a tăiat calea și că a încercat să evite impactul, trăgînd de volan, dar această variantă nu a fost confirmată de cercetarea la fața locului.

"Evenimentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei.", a explicat subinspectorul Mariana Constantin de la Serviciul Rutier al I.P.J. Buzău.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU