Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5643 > La zi Nr. 5643 de luni, 5 martie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Mari investitori de presă la Buzău


Un fost consilier județean vrea să devină mogul de presă

articol de: Doru GHEORGHIADE
Un fost consilier județean vrea să devină mogul de presă
 

Consumatorii de presă din Buzău ar putea avea parte de o investiție interesantă în presă. Cel care se gîndește serios să devină patron de trust media este nimeni altul decît fostul consilier județean P.S.D., nehoianul Doru Muzgoci.

Aflat într-o perioadă în care se gîndește dacă să mai facă sau nu politică după ce a ratat obiectivul de a deveni șef la Inspectoratul Teritorial de Muncă, pentru care crede că putea fi potrivit datorită experienței căpătate în calitate de lider de sindicat pe Valea Buzăului care a participat la creionarea actualelor legi ale Dreptului Muncii, Doru Muzgoci, acum patron de firmă și funcționar public în Primăria Pătîrlagele a afirmat joi seară, la emisiunea Focus News de la Focus TV că ar putea fi un investitor în presă și că multor jurnaliști buzoieni le-ar plăcea să lucreze pentru el. 
Muzgoci: "V-ar plăcea să lucrați cu mine"

Doru Muzgoci a spus că-l bate gîndul să devină patron de instituție media pentru că trebuie să se știe că Valea Buzăului este importantă pentru întreg județul. Întrebat de moderator cu ce se va ocupa în perioada următoare, fostul consilier județean P.S.D., cel care a părăsit C.J. prin demisie pentru a deveni funcționar public la Pătîrlagele, funcție fără de care n-ar fi putut spera să ajungă la vîrful I.T.M., a zis: "Va trebui să știe toată lumea, și cei care sînt în politică, va trebui să știe și presa buzoiană, dacă nu, chiar vreau să investesc și eu în presă, că există și Valea Buzăului și Nehoiu. Băiatul meu e jurna­list (n.r.- Bogdan Muzgoci este realizator de emisiuni la o televiziune de știri centrală). V-ar plăcea să lucrați cu mine în presă", și-a încheiat declarația Doru Muzgoci.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU