Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5629 > La zi Nr. 5629 de marti, 13 februarie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Amînare pentru pronunțare în dosarul "Orizont"

articol de: Elena PETRE

Chiar luna aceasta magistrații din Dîmbovița ar putea veni cu o primă soluție în dosarul în care este judecat fostul primar de Buzău, Constantin Boșcodeală, pentru abuz în serviciu în legătură cu trecerea unui teren din domeniul public al statului în cel privat. 

La termenul de luni, magistrații Tribunalului Dîmbovița au amînat pronunțarea în acest proces pentru data de 22 februarie. Atunci, instanța ar putea da o primă soluție sau ar putea amîna din nou pronunțarea cu încă două săptămîni. Cert este că oricînd va veni pronunțarea nu va fi o soluție definitivă. Verdictul Tribunalului Dîmbovița, în prima instanță care se ocupă de acest caz, va putea fi atacat de către părți. 

Procesul în acest caz a început în vara anului 2014. Au urmat termene după termene în care au fost audiați martori, au fost analizate probe și au fost depuse diverse rapoarte de expertiză. În acest dosar denumit dosarul "Orizont", fostul primar al municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, a fost trimis în judecată la sfîrșitul lunii mai 2014. Alături de el, au fost trimise în fața instanței alte două persoane - fosta directoare a Oficiului de Cadastru, Viorica Stana, și fostul director al Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultură, Nicolae Trandafir. Toți trei sînt acuzați de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, pentru trecerea unui teren de 33 de hectare din proprietatea stațiunii în cea a Primăriei Buzău. Este vorba despre modul în care municipalitatea a preluat terenul pe care a fost construit cartierul rezidențial din zona de nord a orașului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Femeie carbonizată într-un incendiu pe strada Crizantemelor
Accident în lanț
Bărbat de 62 de ani, omorît în bătaie

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU