Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5588 > La zi Nr. 5588 de miercuri, 6 decembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Încă un accident rutier produs de un tînăr cu BMW

articol de: (F.A.P.)

Un accident rutier cu două victime a avut loc luni seară pe DN 22, în zona localității Rîmnicelu.

Conform datelor furnizate de Biroul de presă al IPJ Buzău, un autoturism a intrat în copacii de pe marginea drumului. Două persoane aflate în mașină au fost preluate de ambulanță si transportate la spital. Din verificările efectuate la fața locului de către polițiști, a rezultat că un conducător auto de 24 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe direcția Rîmnicu Sărat către Boldu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrînd în coliziune cu un arbore de pe marginea părții carosabile.

A rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager de 22 de ani, ambii din Rîmnicelu. Traficul a fost blocat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Purtătorul de cuvînt al IPJ Buzău, agentul-șef, Mihai Drăghiciu, a precizat că autoturismul implicat în accident este marca BMW și în el se aflau doi tinberi de etnie romă, șoferul de 24 de ani și pasagerul din dreapta, de 22 de ani. Cei doi ocupanți ai autoturismului se îndreptau spre localitatea Boldu, cînd, la un moment dat, în afara localității Rîmnicelu, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un pom de pe marginea șoselei.

Din autoturism au ieșit pe picioarele lor, conștienți, dar au fost transportați la spital pentru mai multe investigații. În cauză s-a întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Taxe pentru intrarea cu mașinile în Crîng

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU