Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5575 > La zi Nr. 5575 de marti, 14 noiembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Proiect de hotărîre C.L.M.


Noi reguli în locurile de joacă pentru copii

Majoritatea vizează siguranța copiilor

articol de: Marilena DINU

Consilierii municipali din Buzău se reunesc mai devreme, luna aceasta, în ședin­ță. Joi, 16 noiembrie, aleșii municiplai sînt chemați să dezbată și să voteze nu mai puțin de 22 de proiecte de hotărîre.

Printre altele, va fi supus votului consilierilor Regulamentul prin care autoritățile buzoiene vor să mențină curățenia în oraș. Totodată, pe ordinea de zi se află și un regulament privind folosirea locurilor de joacă din municipiul Buzău. Pentru a preveni deterioarea leagănelor și toboganelor, sau a picturilor realizate lîngă spațiile de joacă, autoritățile locale au stabilit reguli clare de urmat, dar și sancțiuni drastice pentru vandalizarea locurilor de joacă din municipiu.

Potrivit regulamentului ce va fi supus votului aleșilor locali, copiii nu pot fi lăsați lîngă leagăne și tobogane nesupravegheați. Părinții trebuie să fie cu ochii în patru pe cei mici, dacă nu vor să se aleagă cu sancțiuni usturătoare. Asta pentru că pe tobogan nu pot fi în același timp mai mult de doi copii, aceștia nu se pot da în leagăn în picioare și nici nu au voie să meargă cu produse alimentare la locul de joacă. De asemenea, este interzis și accesul cu cîini, biciclete sau scutere.

Cei care nu vor respecta regulile vor putea fi sancționați cu amenzi cuprinse între 100 și cel mult 1.500 de lei, cele mai drastice amenzi fiind aplicate celor care distrug echipamentele de joacă sau gardul împrejmuitor. Toate aceste prevederi vor intra în vigoare dacă regulamentul întocmit de autorități va fi aprobat de consilierii municipali în ședința de joi.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU