Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5575 > La zi Nr. 5575 de marti, 14 noiembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Acțiune de adopție


Cine vrea un cățel de la adăpost?

Cei care doresc un animăluț, sînt așteptați sîmbătă, 18 noiembrie, la padocul Urbis Serv S.R.L.

articol de: Doru GHEORGHIADE
Cine vrea un cățel de la adăpost?
 

Actualii administratori ai orașului încearcă să implementeze soluții europene civi­lizate pentru încercarea de rezolvare a marii probleme a cîinilor comunitari. Astfel, sîmbătă, 18 noiembrie, la noul padoc al Urbis Serv S.R.L., din strada Răchitei va fi organizat un tîrg de adopții pentru cățeii cazați acolo.

În acest moment în adăpostul canin se găsesc 140 de exemplare de diferite talii, animale sănătoase și care vor fi deparazitate gratuit de către organizatori.

140 de căței își vor aștepta stăpînii

Iubitorii de animale care-și doresc un cățel pentru agrement sau chiar pentru securizarea proprietății, au șansa ca la sfîrșitul săptămînii, adică pe 18 noiembrie, să adopte un animal cazat acum la noul padoc al Urbis Serv S.R.L. din strada Răchitei. În total, în adăpost se află 140 de căței de toate mărimile și culorile, sănătoși și doritori să aibă și ei o familie. Din păcate, astfel de acțiuni au mai fost organizate, dar ele nu s-au bucurat de succes, deși, în Buzău, își clamează iubirea nețărmurită pentru animale sute de oameni. Cu toate acestea, autoritățile mai încearcă. 

"Pe data de 18, luna aceasta, vom organiza la padocul pentru cîini fără stăpîn din strada Răchitei un tîrg de adopții. Adopțiile vor fi gratuite, mai mult, sterilizarea și vaccinarea antirabică, deparazitarea internă a cățelului și actele de sănătate vor, de asemenea, gratuite". A declarat presei directorul Urbis Serv S.R.L., Alin Radu.

Exercițiu de transparență

Șefii Urbis Serv SRL spun că adopția se va face direct de la adăpost și pentru a demonstra transparența: "Vremea nu ne mai permite să organizăm în Parcul Crîng aceste tîrguri de adpoții și apoi condițiile de la padoc sînt foarte civilizate. Chiar dacă este cam departe de centrul orașului, cu această ocazie asigurăm și o oarecare transparență, astfel că lumea poate să vină să vadă ce condiții sînt", a mai spus directorul Alin Radu.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU