Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2577 > La zi Nr. 2577 de marti, 9 ianuarie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

S-au terminat dozele anti-pestă


Pînă acum au fost vaccinati 23 de mii de porci

articol de: Corina Rachiteanu

După ce mai bine de 23 de mii de porci de pe raza judetului au fost vaccinati împotriva pestei, autoritătile sanitar-veterinare au sistat actiunea, pentru că dozele de vaccin s-au epuizat. Conform statisticilor realizate de medicii Directiei Sanitar- Veterinare, după perioada sărbătorilor, în gospodăriile buzoienilor se găsesc mai bine de 70 de mii de porci. Cea de-a doua etapă a vaccinării va fi demarată cu începere din luna martie, cînd vor fi imunizati 45 de mii de porci. Campania a debutat cu stîngul, pentru că dozele de vaccin distribuite de Uniunea Europeană au expirat la scurt timp după începerea vaccinării. De aceea, calitatea tratamentului este pusă la îndoială. În momentul de fată, în judetul Buzău nu se mai înregistrează nici un focar activ de pestă porcină. În decursul anului 2006 au fost înregistrate circa 50 de astfel de focare, iar zeci de porci au fost sacrificati din cauza maladiei.

 

COMENTARII

anonim:
asemanare
VACCINATII CONTRA JIGODIEI SI PE BURADA,BIRLA,MIHALASCU, DIACONITA,DUNEL,PALE,SAVA,PALICI DAR SA NU L UITATI PE BOSCO.
profu:
despre un fost...
Tinere anonim, iti place, de ceva vreme incoace, tare mult sa compui catrene otravite fara rima, presarate cu o multime de greseli de ortografie. Rad, de fiecare data cand citesc, cum au ajuns toti incultii sa manevreze un PC.

Se scrie "vaccinati-i", indiferent pe cine.Cred ca si tie ti-ar trebui un vaccin:in creier si nu in "creer", asa cum iti place sa te exprimi!
Sabin:
nu
Ce-ai ma cu Bosco? Ca pe el l-am votat, pe tine nu.
Ligia:
anonim cu pete pe fata si pe creier
Are el ce are, se oftica, probabil, ca nu e la fel de destept, de educat, de erudit si mai ales , la fel de...BINE!Asa-i cand nu ajungi la struguri, din cauza inaltimii, la propriu, zici ca sunt acri.La fel si cu acest miriapod.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU