Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5531 > La zi Nr. 5531 de miercuri, 13 septembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

În perioada 4 - 8 octombrie


Ziua Recoltei se organizează în Drăgaică

Tîrgul de toamnă va aduna producători din tot județul, care vor oferi buzoienilor mărfuri de calitate la prețuri mici

articol de: Florina ARGHIR POPESCU

Municipalitatea buzoiană anunță că pregătește în cel mai mic detaliu cea de-a doua ediția a Zilei Recoltei, oferindu-le buzoienilor posibilitatea de a-și face proviziile de iarnă direct de la producători.

Evenimentul a debutat anul trecut în Piața Dacia unde, în cadrului tîrgului de toamnă, vizitatorii au putut cumpăra direct de la producători ceapă de Buzău, usturoi de Rîmnicelu, miere de Buzău și Rîmnicu Sărat dar și alte preparate care au dus faima Buzăului peste tot în lume.   

O nouă locație pentru Tîrgul de toamnă

Considerată un succes la prima ediție, municipalitatea buzoiană anunță organizarea celei de-a doua ediții. Locul în care se vor aduna producătorii nu va mai fi însă centrul orașului, ci spațiul în care se desfășoară Tîrgul Drăgaica. Pe o suprafață de două hectare, vor fi aduși producători și fermieri din tot județul Buzău, cu ce au ei mai bun și mai reprezentantiv.

"Încercăm să organizăm o a doua ediție a Tîrgului de Toamnă Ziua Recoltei, anul trecut s-a ținut în centrul orașului, anula cesta va fi organizată pe două hectare la Drăgaica. Vrem să aducem aici, alături de noi, producători din tot județul Buzău, fiecare unitate administrativ teritorială să vină cu ce are mai bun pe teritoriul ei", a precizat primarul municipiului, Constantin Toma.

Va fi organizată și o expoziție de animale

În afara tarabelor cu fructe și legume, bune pentru gemuri ori diverse zarzavaturi de iarnă, buzoienilor li se promite la cea de-a doua ediția a Zilei Recoltei de luna viitoare și o expoziție de animale. Vizi­tatorii vor putea admira caii de rasă de la Herghelia Cislău, capre și oi de rasă, iar copiii se vor putea plimba cu trăsura sau vor putea admira alte animale ori păsări crescute în gospodăriile fermierilor buzoieni. Ziua recoltei va fi organizată la Buzău în perioada 4-8 octombrie. Vor avea loc și mini-expoziții de sculptură din lemn și piatră de Năeni.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum își terorizează un scelerat fosta iubită
Începe reabilitarea Spitalului Brătianu

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU