Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5529 > La zi Nr. 5529 de luni, 11 septembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Au ajuns la spital


Fostul deputat Titi Holban și soția sa, victimele unui accident, la Poșta Cîlnău

Există informații că o piesă desprinsă dintr-un T.I.R. care circula în fața autoturismului fostului parlamentar s-ar fi desprins și ar fi lovit mașina în care se aflau cei doi

articol de: Cristina STERIAN

Fostul deputat de Buzău, Titi Holban, a trecut vineri prin momente de cumpănă. Rîmniceanul și soția sa au văzut moartea cu ochii după ce mașina în care se aflau și care se îndrepta dinspre Rîmnicu Sărat spre Buzău a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat. 

Atît fostul parlamentar cît și soția sa, aflată pe bancheta din dreapta față, au fost răniți și au ajuns la Spitalul Județean Buzău pentru investigații medicale. Cei doi se aflau într un autoturism Volkswagen Bora și se îndreptau dinspre Rîmnicu Sărat spre Buzău. La intrarea în localitatea Poșta Cîlnău ceva s-a întîmplat, iar fostul deputat de Buzău a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într un cap de pod de pe sensul său de mers. Există informații că o piesă desprinsă dintr-un TIR care circula în fața autoturismului fostului parlamentar s-ar fi  desprins și ar fi lovit mașina în care se aflau rîmniceanul și soția sa. Piesa ar fi spart parbrizul și l-ar fi lovit pe fostul deputat în zona capului. Astfel s-ar explica de ce a pierdut controlul volanului și a intrat în capul de pod, însă această variantă nu este confirmată încă de polițiști, care începuseră cercetărilela fața locului.

"Conducătorul auto care circula din direcția Rîmnicu Sărat către Buzău, la intrare în localitatea Poșta Cîlnău, a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a răsturnat în șanțul marginal. Din accident au rezultat două victime care au fost transportate la Spitalul Județean pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier", a declarat comisar Gheorghe Colăcel de la Serviciul Rutier al IPJ Buzău.

Fostul deputat de Buzău, Titi Holban, a suferit leziuni la cap, dar este conștient și în afara oricărui pericol, spun medicii după primele investigații. La fel și soția sa.

"În urma accidentului rutier, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean au fost transportate două victime: o femeie în vîrstă de 52 de ani din localitatea Rîmnicu Sărat. Aceasta a suferit multiple escoriații la nivelul feței, toracelui și abdomenului. Este stabilă, cooperantă, însă medicii au decis ca aceasta să fie investigată în continuare, iar bărbatul în vîrstă de 53 de ani a suferit multiple leziuni la nivelul capului, toracelui și abdomenului. De asemenea este conștient, cooperant.", a declarat purtătorul de cuvînt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă.

Transferat la București

Fostul deputat Titi Holban va fi transferat cu o ambulanță la un spital din București. Potrivit mana­gerului Spitalului Județean de Urgență Buzău, Claudiu Damian, fostul deputat urmează să fie transferat cu o ambulanță la un spital din Capitală. Holban a suferit o fractură de piramidă nazală și are nevoie de un consult de specialitate și, cel mai probabil, și de o intervenție chirurgicală. Conform sursei citate, starea de sănătate a fostului deputat este stabilă iar leziunile suferite nu îi pun viața în pericol. Totodată, soția sa, Gica Holban, urma să fie externată, după ce vineri rămas sub supraveghere la Spitalul Județean Buzău. Ea a suferit o fractură de claviculă afecțiune care nu necesită intervenție chirurgicală și care poate fi tratată la domiciliu.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU