Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5471 > La zi Nr. 5471 de vineri, 16 iunie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Spitalul Județean, bun de plată


Bărbatul care a rămas fără organul genital în urma unor manevre medicale greșite cere daune de 500 de mii de euro

El a reușit să demonstreze în instanță că în 2014 a fost victima unui caz de malpraxis

articol de: Cristina STERIAN
Bărbatul care a rămas fără organul genital în urma unor manevre medicale greșite cere daune de 500 de mii de euro
 

Costică Maroleanu, buzoianul care a rămas fără organul genital în urma unor manevre greșite efectuate de cadrele Spitalului Județean Buzău, cere daune de 500 de mii de euro unității medicale. Bărbatul a reușit să demonstreze în instanță că în 2014, a fost victima unui caz de malpraxis, iar acum cere despăgubiri.

Încă de la începutul procesului, prin care a vrut ca adevărul să iasă la iveală, Costică Maroleanu a subliniat că va cere despăgubiri, revoltat de ceea ce i s-a întîmplat la Spitalul Județean. Acum, după ce în primăvară, magistrații Judecătoriei Buzău au arătat negru pe alb că buzoianul a fost victima unui caz de malpraxis, Costică Maroleanu merge mai departe și vrea să fie despăgubit pentru tot coșmarul prin care trece. Pe de altă parte, buzoianul spune că a încercat să stea față în față cu reprezentanții unității medicale, să discute și să ajungă la un numitor comun, însă totul a fost în zadar. Nu banii sînt importanți, spune buzoianul, nemulțumit de modul în care a fost și este tratat de către medici.

"În urma sentinței, am încercat să negociem cu spitalul și cu medicii implicați, cei patru medici, să nu ajungem la instanța penală și pe data de 7,  trebuia să ne întîlnim la firma de avocatură, cu avocații medicilor, cu reprezentanții spitalului, ai firmelor de malpraxis care au contract cu spitalul. Ei nu s-au prezentat, au refuzat total, exact cum am fost tratat în timpul internării, cînd mi s-a întîmplat nenorocirea, așa și acum  la fel, cu indiferență, cu răceală, aceeași atitudine au avut", spune Costică Maroleanu. 

Transferat la Spitalul Militar

Coșmarul buzoianului a început în iarna lui 2014, atunci cînd s-a prezentat la Spitalul Județean Buzău cu simptomele unei insuficiențe renale. Ulterior, după manevre greșite de montare a unei sonde urinare, bărbatul a început să acuze dureri puternice la nivelul organului genital. Abia după cîteva zile a fost văzut de un medic, iar în acel moment organul sexual al bărbatului era, în cea mai mare parte, cangrenat. Ajuns la limita puterilor, bărbatul a cerut să fie transferat la Spitalul Militar Central "Carol Davila" din București. Specialiștii din Capitală s-au îngrozit cînd omul a ajuns la ei: necroza cuprinsese organul genital aproape în întregime, astfel că medicii au fost nevoiți să recurgă la extirparea organului genital, singura soluție pentru ca omul să scape cu viață.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum își terorizează un scelerat fosta iubită
Începe reabilitarea Spitalului Brătianu

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU