Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5455 > La zi Nr. 5455 de luni, 22 mai 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Un căruțaș beat a avariat 10 mașini

articol de: Laurențiu MARINOV

Polițiștii locali au dat în trafic peste un cetățean aflat în stare avansatã de ebrietate care-și conducea căruța în zig zag într-o zonă aglomerată a Buzăului.  

Căruțașul a avariat aproximativ 10 mașini în traseul său iar cînd i-a vzut pe oamenii legii a devenit extrem de agresiv. Incidentul s-a întîmplat joi seară pe Bulevardul Unirii Nord, la intersecția cu strada Prutului. Un echipaj de Poliție locală care se afla în patrulare a observat cum o căruță condusă de un cetățean pur și simplu zgîrie cu roata și cu marginile atelajului autoturismele aflate în trafic. Polițiștii au pornit în urmărirea căruțașului, care la vederea oamenilor legii a devenit extrem de violent.

"Polițiștii locali din cadru Serviciului Disciplină Rutieră, în timp ce efectuau serviciul de patrulare  pe Bdul Unirii Nord, la intersecția cu str. Prutului,  au observat un atelaj, condus de un cetățean în vîrstă de 38 de ani, care în timpul deplasării a avariat mai multe autoturisme aflate în trafic. Conducătorul atelajului a fost oprit de polițiștii locali și scos din trafic, moment în care au constatat că se află în vădită stare de ebrietate și foarte agresiv. Căruțașul a fost sanc­ți­onat contravențional și transportat la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca", au precizat reprezentanții Poliției Locale. 

În total, căruțașul ar fi zgîriat circa 10 autoturisme. Șoferii ale căror mașini au fost avariate  au fost sfătuiți să meargă la Poliție pentru a depune plîngere, fără de care nu își vor putea repara autoturismele. Bărbatul de 38 de ani este din municipiul Buzău. El este cunoscut de către oamenii legii pentru conflictele iscate de-a lungul vremii. De altfel, polițiștii îl știu ca fiind extrem de agresiv atunci cînd consumă alcool. De această dată, individul a încercat să sară inclusiv la agenții de poliție locală care l-au oprit în trafc.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Un drum județean important intră în reabilitare
Șoferi drogați, prinși în trafic

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU