Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5453 > La zi Nr. 5453 de joi, 18 mai 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Dorin Marinescu "Piticu", pus în libertate de Înalta Curte

articol de: (D.G.)

Afaceristul Dorin Marinescu "Piticu" a fost pus în libertate de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție. 

Judecătorii au admis contestația depusă de Marinescu împotriva hotărîrii Curții de Apel Ploiești care a menținut măsura arestului preventiv, după ce procurorii D.I.I.C.O.T. l-au trimis pe acesta în judecată alături de alți 11 inculpați pentru 25 de infracțiuni.

"Admite contestația formulată de contestatorul inculpat Marinescu Dorin împotriva încheierii din data de 01 mai 2017 a judecătorului de cameră preliminară din cadrul Curții de Apel Ploiești - Secția penală și pentru cauze cu minori și de familie. Desființează încheierea atacată și, rejudecînd: Constată încetată de drept măsura arestării preventive luată față de inculpatul Marinescu Dorin prin încheierea nr. 3 CC din 09 noiembrie 2016 pronunțată de Curtea de Apel Ploiești - Secția penală și pentru cauze cu minori și de familie în dosarul nr. 828/42/2016.  Dispune punerea, de îndată, în libertate a inculpatului Marinescu Dorin de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 2/UPF din 09 noiembrie 2016 emis de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel Ploiești - Secția penală și pentru cauze cu minori și de familie în dosarul nr. 828/42/2016, dacă nu este arestat sau reținut în altă cauză", se precizează în încheierea pe scurt de la ÎCCJ.

Marinescu este inculpat, printre altele, pentru 25 de infracțiuni - inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat, împiedicarea sub orice formă a organelor competente, de control financiar, de a intra în condițiile prevăzute de lege, în sedii, in-cinte ori pe terenuri, în scopul efectuării verificărilor financiare, fiscale și vamale, evaziune fiscală în formă calificată, delapidare cu consecințe deosebit de grave, spălare de bani, inducerea în eroare a organelor judiciare și dare de mită - împreună cu alți 11 inculpați.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Buzoianca Dalia Pușcă își arată burtica de gravidă

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU