Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5453 > La zi Nr. 5453 de joi, 18 mai 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Zi de distracție


Surprize pentru copii de 1 Iunie

Consiliul Județean pregătește concursuri spectacole și proiecții de desene animate

articol de: Elena PETRE

Ziua de 1 iunie va fi una cu adevărat specială pentru copiii din Buzău. Vor fi în centrul atenției întreaga zi, iar de dimineață și pînă seara tîrziu surprizele se vor ține lanț pentru cei mici.

De la proiecții de desene animate, fel de fel de concursuri, pînă la competiții sportive, de toate vor avea parte de ziua lor. Locul întîlnirii va fi curtea Muzeului Județean Buzău. Aici, startul distracției se va da chiar dimineață, la ora 10. Pentru început, cei mici vor putea viziona desene animate, se vor întîlni cu personajele preferate și vor putea lua parte la o serie de concursuri. Nu vor lipsi nici surprizele dulci pentru prichindei. 

"Evenimentele vor debuta la ora 10 cu un lucru drag copiilor, cu anumite proiecții de desene animate. Vor fi, bineînțeles și concursuri de desene pe asfalt. Ca și noutate, pentru că vrem să dăm Cezarului ce e al Cezarului, deci creativitatea copiilor, acest concurs nu va avea tematică, îi lăsăm pe ei să gîndească și să deseneze ce cred că i-ar reprezenta. Și pentru că șahul este sportul minții și copiii îl îndrăgesc, va fi și un concurs de șah la ora 12. Nu vor lipsi, de acum cunoscutele, mascote cu personaje din desene animate. Va fi și o demonstrație de karate, la ora 16, va fi un spectacol cu o trupă de teatru și bineînțeles, toți copii vor primi dul-ciuri, baloane și alte lucruri simbolice", a spus președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Competiție în nocturnă

Ziua nu se va încheia prea repede. După lăsarea serii, în nocturnă, pe cel mai mare stadion din municipiul Buzău va avea loc o competiție sportivă la care vor lua parte sute de copii. Tot la începutul lunii iunie, mai exact pe 2 iunie, se va da startul unui festival care își propune să promoveze județul Buzău, frumusețile și tradițiile sale. Festivalul Buzău Fest se va desfășura pe parcursul a 3 zile.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
O șoferiță a bătut recordul de viteză la Limpeziș
Unde vor fi amplasate camerele video ale C.N.A.I.R.

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU