Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5446 > La zi Nr. 5446 de marti, 9 mai 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Copil rătăcit, găsit de jandarmi

articol de: Laurențiu MARINOV

Un băiețel de patru ani s-a rătăcit aseară în cartierul Micro XIV, dar a fost găsit de un echipaj al Detașamentului Mobil al Jandarmeriei și ținut în siguranță pînă cînd jandarmii au reușit să dea de urma mamei micuțului.

Incidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 17 și jumătate. Doi jandarmi au observat un băiețel speriat, care plîngea, căutîndu-și părinții. Jandarmii s-au apropiat de micuț și au încercat să obțină cît mai multe informații de la el pentru a-l putea ajuta să își regăsescă părinții. Cînd oamenii legii l-au întrebat cîți ani are, cum îl cheamă și dacă știe unde locuiește, acesta nu a putut să ofere decît informații parțiale, care nu le-au fost însă de ajutor. Împreună cu dispecerul unității, jandarmii au încercat apoi să îi identifice părinții doar cu datele pe care le-a furnizat copilul, însă acest lucru s-a dovedit imposibil.

Ulterior, jandarmii au început să îi caute pe părinții băiețelului, în speranța că aceștia sînt prin zonă. La scurt timp, oamenii legii s-au întîlnit cu mama copilului, care îl căuta disperată. Femeia le-a povestit jandarmilor că, în timp ce ea pregătea ceva de mîncare, băiețelul a plecat pe ușa apartamentului lăsată descuiată și dus a fost. Cînd și-a dat seama că micuțul lipsește, femeia a început să-l caute prin cartier. Din fericire, incidentul a avut un final fericit iar copilul a fost preluat de mamă în stare bună

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU