Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5446 > La zi Nr. 5446 de marti, 9 mai 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

La un pas de tragedie


O șoferiță neatentă a lovit 4 mașini și a intrat într-un grup de oameni

Patru adulți și un copil în vîrstă de 6 ani au fost loviți de mașina tinerei de 23 de ani și au fost transportați la Spitalul Județean

articol de: Cristina STERIAN

O clipă de neatenție putea provoca ieri o adevărată tragedie. 4 persoane au fost rănite după ce o șoferiță neatentă a intrat cu mașina în grupul de oameni aflat pe marginea D.N.2 E85.

Totul s-a întîmplat în jurul orei 13, între localitățille Gura Cîlnăului și Potîrnichești. Într-o primă fază, un autoturism și o dubiță au fost implicate într-o tamponare ușoară pe Șoseaua Europeană. La scurt timp, în zonă a ajuns o șoferiță de 23 de ani, care se îndrepta dinspre Rîmnicu Sărat spre Buzău. La un moment dat, tînăra a intrat într-o depășire, însă tot atunci și-a îndreptat atenția spre mașinile avariate în urma tamponării abia produsă. O clipă de neatenție, care putea duce la o adevărată tragedie. Șoferița a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul, a lovit 4 autoturisme parcate în zonă iar apoi a intrat într-un grup de persoane aflate pe marginea șoselei. 4 adulți dar și un copil în vîrstă de 6 ani au fost loviți de mașina tinerei de 23 de ani și au fost transportați la Spitalul Județean Buzău.

Week-end negru

Seria accidentelor a început încă din week-end, cînd, din păcate o persoană și-a pierdut viața, iar o alta se află în stare foarte gravă la spital. O femeie a sfîrșit la cîteva minute după ce a plecat de la o nuntă la care petrecuse, iar un bărbat luptă pentru viața sa, pe un pat de spital din Capitală, după ce a forțat trecerea la nivel cu calea ferată iar mașina în care se afla a fost lovită în plin de un tren. Accidentul de pe calea ferată a avut loc sîmbătă în gara din comuna C.A. Rosetti. 

Un bărbat de 48 de ani care se afla la volanul unui autoturism de serviciu a încercat să traverseze calea ferată, deși semnalele acustice erau în funcțiune, anunțînd apro­pierea unui tren.  Mașina - care aparținea unei firme de telefonie, fiind încărcată cu diverse echipamente - a fost lovită în plin de trenul interregio Buzău - Galați și tîrîtă pe o distanță de 10- 15 metri. În urma accidentului, șoferul a fost grav rănit. El a fost  dus inițial la Spitalul Județean Buzău, dar ulterior a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală. Duminică dimineață, o femeie de 55 de ani din Buzău a sfîrșit sub roțile unui autoturism la scurt timp de la momentul la care a plecat de la o nuntă, la care petrecuse alături de soțul său. Femeia a traversat drumul național 10, la ieșirea din municipiul Buzău, prin loc nepermis și a fost lovită de un bolid condus de un tînăr de 19 ani din Berca. Femeia a murit la scurt timp după accident. Polițiștii l-au testat pe șofer și au constatat că nu consumase alcool, însă avea permisul reținut în vederea suspendării pentru o abatere la regimul circulației comisă recent. Tînărul, din localitatea Berca, avea însă o dovadă în baza căreia circula.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Bandă de tîlhari fugărită prin pădure

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU