Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5327 > La zi Nr. 5327 de marti, 1 noiembrie 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 31

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Negocieri fără rezultat


Activitatea Poștei, blocată

Angajați nemulțumiți au oprit lucrul pînă cînd vor primi un răspuns din partea conducerii în privința salariilor

articol de: Cristina STERIAN

Angajații Companiei Poșta Română au decis, la fel ca săptămîna trecută, să înceteze lucrul pînă cînd vor avea un răspuns ferm de la conducere privind majorarea salariilor, aceasta fiind principala lor revendicare. Negocieri peste negocieri au avut loc în ultima perioadă, însă cele două părți implicate în conflictul de muncă nu au ajuns la nici un numitor comun, motiv pentru care, din nou, ieri, a fost blocată întreaga activitate a Poștei, atît la Buzău cît și în alte județe.

Compania de stat Poșta Română a anunțat că a pierdut în doar cîteva ore, în urma protestelor spontane declanșate săptămîna trecută, circa un million de euro. Pentru a detensiona situația, managerii companiei au  propus zilele trecute  ma­jorarea salariilor mici din companie, înaintînd sindicatelor din Poștă două variante de lucru. Majorarea salariilor, conform variantei acceptate de sindicaliști, ar putea intra în vigoare de la 1 ianuarie 2017 în situația în care consiliul de administrație al companiei își va da astăzi acceptul final. Dacă majorarea salariilor, deși mică în comparație cu ce au cerut inițial sindicaliștii, va fi votată de consiliul de administrație, poștașii promit că se vor întoarce la lucru.

Au plătit pensiile

Poștașii din Buzău sînt deciși să continue protestele pînă cînd măcar o parte dintre revendicările lor vor fi soluționate. Poștașii din Buzău au declanșat în ultima vreme mai multe forme de protest. Joi, de pildă, angajații Poștei au înterupt total activitatea, dar au reluat lucrul vineri pentru a face plățile către pensionari și către asistații social.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU