Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5279 > La zi Nr. 5279 de joi, 25 august 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 31

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Probleme în toiul nopții


Ploaia a făcut prăpăd la Buzău și Rîmnicu Sărat

Mai multe străzi și gospodării din cele două municipii au fost inundate și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență

articol de: Laurențiu Marinov
Ploaia a făcut prăpăd la Buzău și Rîmnicu Sărat
 

Ploaia torențială din timpul nopții de marți spre miercuri a inundat mai multe străzi și gospodării din municipiile Buzău și Rîmnicu Sărat.
În mai puțin de o oră Inspectoratul pentru Situații de Urgență a primit 19 apeluri prin care se solicita ajutorul echipajelor de intervenție. Astfel, potrivit reprezentan ilor ISU,16 salvatori au intervenit în 5 loca ii din Rîmnicu Sărat  i 2 din Buzău, cu 2 autospeciale  i 7 motopompe pentru evacuarea apei din gospodării.  Furtuna care s-a abătut asupra Buzăului a inundat gospodării și străzi în cele două municipii din județ. Străzi întregi din centrul municipiul Buzău au fost acoperite de apa pe care sistemul de canalizare nu a mai reușit să o preia. Pînă la retragerea apelor, mașinile au rămas captive.

Evacuare cu motopompe

Pompierii au inter­venit în 7 gospo­dării din Buzău și Rîmnicu Sărat pentru scoaterea apelor din gospodării.
În plus, pe mai multe străzi din orașul Buzău apa a refulat din sistemul de canalizare și a îngreunat circulația. Astfel de situații au fost pe Aleea Sporturilor, străzile Sculpturii și Frăsinet. Evacuarea s-a făcut cu motopompe tri­mise pe teren de Compania de Apă. Vestea bună vine de la meteorologi care anunță că gradul de instabilitate atmosferică va fi în dimi-­nuare. Ploile se vor opri în zilele următoare, iar vremea va reveni la caracteristicile specifice finalului de august.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Bandă de tîlhari fugărită prin pădure

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU