Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5186 > La zi Nr. 5186 de marti, 12 aprilie 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 30

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Din motive neștiute


Un tînăr din Mărăcineni s-a spînzurat

Georgian Crăciun avea 25 de ani și mai avusese o tentativă de suicid

articol de: Laurențiu Marinov
Un tînăr din Mărăcineni s-a spînzurat
 

Un tînăr de 25 de ani, din Mărăcineni, a fost găsit spînzurat ieri dimineață în camera lui. Cea care l-a găsit a fost mama sa, care s-a îngrozit cînd a văzut că băiatul ei, care se afla în floarea vîrstei, a ales să își pună capăt zilelor.    
Durerea este cu atît mai mare cu cat părinții nu- și pot explica ce-l măcina atît de tare pe băiatul lor încît să recurgă la un asemenea gest. Singurul lucru care a rămas în urmă, este un bilet în care își cerea scuze de la ei,  și de la toți apropiații.

Și-a cerut iertare

Georgian Crăciun avea 25 de ani, o vîrstă la care tinerii sînt plini de viață  și își fac planuri măre e pentru viitor. Așa părea  și el, muncea de mai bine de 3 ani la un depozit  și cîștiga binișor. Nici fetele nu îl ocoleau, băiatul avea o prietenă de  ceva timp  și lucrurile păreau că merg bine între ei. Numai că Georgian a avut un alt plan pentru via a lui. Duminică seară a petrecut alături de cîțiva prieteni, la un bar din localitatea Mărăcineni. După cîteva beri, băiatul le-a spus amicilor săi că pleacă acasă  și că are de gînd să se spînzure. Puțin amețit  și fără vreun motiv anume, prietenii lui nu l-au luat în seamă,  și fiecare a plecat la casa lui. Numai că Georgian s-a  ținut de cuvînt. Dimi­neață, mama lui a mers să vadă de ce nu se pre­gătește să plece la muncă, însă a avut parte de o imagine de coșmar. Tînărul se spînzurase cu un lanț de la căruță. "Am dat să închid becul și l-am strigat: Georgian nu mai pleci la muncă? Și m-am apropiat  și cînd am văzut, am picat aici jos și am strigat Ioaneeee, a murit Georgian", a povestit Petrica Crăciun, mama lui Georgian. Durerea familiei nu se măsoară în cuvinte. Un singur lucru i-ar mai putea liniști pe bieții părinți: să  știe de ce băiatul lor a ales să își încheie socotelile cu viața, la o vîrstă atît de fragedă. Singurul lucru care le-a rămas este un bilet scris pe un caiet în care își cere scuze pentru gestul său. "Mami, tati, îmi pare rău, frate îmi pare rău, vecinule îmi pare rău. Nu știm nimic, nu ne-a spus, mă tată, uite ce-am pățit, poate a avut ceva pe suflet, bănuim și noi", a mai spus mama lui Georgian.

Poliția anchetează

Tatăl tînărului nu mai are nici măcar cuvinte. Bărbatul este bolnav, iar moartea fiului lui l-a doborît de tot. "Mai bine mă lua Dumnezeu pe mine decît pe băiatul asta, iau cîte patru pastile pe zi, uite, n-am ce face. Nu mi-a spus nimic, eu mă mai certam cu el, dar așa a vrut Dumnezeu", a declarat Ion Crăciun, tatăl lui Georgian. Întregul sat a fost șocat de cele întîmplate, chiar dacă în trecut Georgian ar fi mai avut o tentativă de suicid. Vecinii spun că era un băiat liniștit, respectuos însă avea un viciu: alcoolul. "Mai gusta, mai bea și el, asta era prostia lui, avea banul lui, nu era bețivul satului, mai bea cîte o bere. Acum vreo doi ani, se necăjea și a vrut  și l-am luat noi cu gura", a spus Ana Liga, vecină. Trupul neînsuflețit al tînărului a fost transportat la Morgă pentru efectuarea necropsiei. Între timp, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întîmplat și ce l-a determinat pe tînăr să își pună capăt zilelor.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU