Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5006 > La zi Nr. 5006 de marti, 28 iulie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Grav accident de circulație la ieșirea din Buzău spre Brăila


Canicula i-a zăpăcit complet pe șoferi

Patru persoane au fost rănite după ce șoferul mașinii în care se aflau a încercat o depășire periculoasă. În ultimele zile în Buzău s-au produs o mulțime de

articol de: Laurențiu Marinov
Canicula i-a zăpăcit complet pe șoferi
 

Patru persoane au fost rănite ieri în urma unui grav accident rutier produs  la ieșirea din municipiul Buzău către Brăila.
Evenimentul a avut loc în urma unei depășiri pe care a făcut-o șoferul unui autoturism în care se aflau încă patru persoane. Manevra a fost una greșită, iar mașina a intrat în plin într-un TIR care circula pe celălalt sens de mers.
Mașina înmatriculată în județul Galați se deplasa spre Buzău și a depășit un camion aflat pe aceeași direcție de mers. Șoferul nu a apreciat corect distanța față de un TIR care venea din față și a încercat să revină pe bandă însă nu a mai avut timp. "Conducătorul auto s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune frontală cu autotirul ce se deplasa din sens opus", a declarat subcomisar Cosmin Rădulescu, de la Poliția Rutieră.

Unele victime vor ajunge la București

Din ciocnirea violen­tă între cele două auto­vehicule patru per­soa­ne, pasageri și șoferul autoturismului au fost rănite. Victimele accidentului au suferit leziuni serioase la cap, mîini și picioare, două femei și doi bărbați fiind transportați cu ambulanța la Unitatea Pri­-miri Urgențe a Spitalului Județean. "Patru persoane au fost aduse la spital prezentînd multiple traumatisme la nivelul extremității cefalice, a membrelor superioare și a toracelui. Toate victimele sînt conștiente, dar din cauza complexității leziunilor o să necesite o investigare mai atentă, probabil cîteva persoane vor ajunge la București", a declarat dr. Adrian Zoican medic de gardă la UPU. Din cauza accidentului, circulația pe DN 2B Buzău - Brăila a fost  blocată mai mult timp, traficul fiind deviat pe o rută ocolitoare.
În ultimele zile pe șoselele buzoiene din oraș sau din județ s-au produs o mulțime de evenimente rutiere grave, semn că vipia i-a zăpăcit complet pe unii șoferi

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU