Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5001 > La zi Nr. 5001 de marti, 21 iulie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Ucis pe loc


Căruțaș spulberat de o mașină înmatriculată în Bulgaria

articol de: Laurențiu Marinov

Un căruțaș în vîr­stă de 42 de ani și-a pierdut viața dumi­nică seara în urma unui accident produs pe DN 1B E577, pe raza localității Ulmeni.             
Bărbatul care a murit în accidentul rutier de la Ulmeni n-a avut nici o șansă să scape. Atelajul pe  care-l conducea a iesit brusc în drumul național de pe o stradă laterală fără ca victima să  se fi asigurat în prealabil. În acel moment, un autoturism înmatriculat în Bulgaria l-a lovit în plin, iar izbitura a fost atît de puternică încît căruța a ajuns într-un șant marginal, iar calul s-a ales cu răni grave. Imediat, la locul accidentului au apărut mai mulți săteni care au început să-l acuze pe șofer că a mers cu viteză prea mare și că nu a fost atent. Circulația în zonă a fost oprită mai multe minute, căci bucăți din atelajul spulberat a fost împrăștiate peste tot în jur, dar și pe șosea.

Căruța nu era semnalizată

"În urma cercetărilor efectuate de polițiștii rutieri la fața locului a rezultat că în timp ce se deplasa cu un atelaj din direcția Buzău către Mizil, la efectuarea unui viraj la stînga pentru a intra pe o uliță sătească, un localnic în vîrstă de 42 de ani nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce era condus din sens opus de un bărbat de 33 de ani din Olt. În urma impactului dintre cele două vehicule, conducătorul atelajului a decedat. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că atelajul nu era semnalizat, iar bărbatul care îl conducea nu purta elemente de vestimentație fluorescent-reflectorizante", a precizat Biroul de presă al IPJ Buzău. Accidentul este acum anchetat de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, care au deschis un dosar penal în cauză.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Sfaturi pentru bobocii de liceu

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU