Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4992 > La zi Nr. 4992 de miercuri, 8 iulie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Comisia de evaluare a ales


Judecătoria se va muta la Galleria Mall

La a doua încercare, societatea care deține centrul comercial a cîștigat licitația pentru închirierea spațiului

articol de: Laurenţiu Marinov

Galleria Mall a cîş­tigat pentru a doua oară licitaţia pentru închirierea unui spaţiu în care să fun­cţioneze Judecătoria Buzău. Firma Euro­sting a prezentat o ofertă ce îndeplineşte integral condiţiile din caietul de sarcini, inclusiv aspectele pentru care la pri­ma li­citaţie i-au fost refuzate avizele.

În faza finală a procedurii de atribuire cu chirie a unui spaţiu pentru Judecătorie a mai intrat o clădire aflată în zona Pieţei Gorbaciov. Comisia de evaluare a dat cîştig societăţii ce deţine Galleria Mall, după ce oferta s-a departajat la 13 puncte la criteriul economico - finan­ciar. Concret, preţul cerut de Eurosting a fost de 7,48 euro/ metru pătrat, în timp ce contracadidaţii au solicitat un preţ de 9,48 euro/ metru pătrat. Supra­faţa închiriată va fi de 1.800 de metri pătraţi, firma cîştigătoare avînd obligaţia să asigure mobilierul şi să realizeze amenajarea aşa cum este prevăzut în caietul de sarcini, cu fluxuri separate pentru justiţiabili, personalul instanţei şi pentru transportul arestaţilor. "În ter­men de maxim 10 zile, Eurosting urmează să prezinte comisiei proiectul şi două planuri de compartimentare, iar contractul ar putea fi sem­nat pînă sîmbătă", a declarat judecătorul Leontin Dră­­gu­lescu, vicepreşedintele Ju­de­­că­toriei Buzău. Ma­gis­traţii speră să poată profita de vacanţa judecătorească pentru ca instanţa să fie mutată pînă la 1 septembrie cînd va fi reluată activitatea la întreaga capa­citate.

Contract pe 5 ani

Contractul se va de­rula pe o perioadă de 5 ani, timp în care Ministerul Justiţiei va încerca să găsescă o soluţie pentru mutarea definitivă, într-un sediu propriu a Judecătoriei Buzău. În prezent instanţa fun­cţio­nează în aceeaşi clădire cu Tribunalul, spaţiul fiind supra a­glomerat fapt ce s-a reflectat negativ asu­­pra bu­nului mers al ac­tivi­tăţii.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU