Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4989 > La zi Nr. 4989 de vineri, 3 iulie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Procedură reluată


4 oferte pentru închirierea unui spațiu destinat Judecătoriei

articol de: Laurențiu Marinov

Ieri la sediul Tribunalului au fost deschise plicurile cu documentele depuse pentru închirierea unui spațiu pentru Ju­decătoria Buzău.              
Comisia constituită în acest scop a înregistrat 4 oferte, cîștigătorul urmînd să fie aflat cel mai probabil în cursul săptămînii viitoare.  Proprietarii mall-ului Galleria nu au renunțat la intenția de a închiria un spațiu pentru Judecătorie. Eurosting S.A. care deține spațiul comercial a depus o nouă ofertă în acest sens după ce prima negociere a picat din cauza unor aspecte de ordin tehnic. După reluarea procedurii de închiriere au mai depus oferte în calitate de persoane fizice, proprietarii spațiului din zona Pieței "Gorbaciov", care s-au numărat printre ofertanți și la prima licitație. Celelalte două oferte au fost depus de societatea Conprif S.A. cu un spațiu de pe strada Frăsinet, dar și societatea Solo Prod, care pune la dispoziție Judecătoriei un imobil aflat în Zona Industrială. "Comisia urmează să delibereze cu privire la calificarea ofertelor urmînd ca mîine să viziteze fiecare dintre obiectivele propuse în vederea închirierii. Oferta cîștigătoare urmează să fie stabilită, în cursul zilei de marți", a declarat Leontin Dră­gu­lescu, vicepreședintele Judecătoriei Buzău.

Mai mult spațiu

Tribunalul a reluat luna trecută procedura de închiriere a unui spațiu pentru Judecătoria Buzău.
După ce mutarea instanței în Galleria Mall a eșuat pentru că nu s-au obținut avizele necesare, responsabilii din justiția buzoiană sînt nevoiți să parcurgă încă o dată toate etapele legale pentru achiziționarea unui sediu în care Judecătoria ar urma să funcționeze în următorii 5 ani. Singura ofertă rămasă valabilă la prima licitație pentru mutarea sediului Judecătoriei Buzău, a picat luna trecută din motive tehnice. Galleria Mall trecuse de evaluarea comisiei ce s-a format la nivelul Tribunalului Bu­zău, dar procedura s-a blocat în faza obținerii avizelor de funcționare. Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost 2 iulie, iar valoarea estimată a contractului este de 1.080.000 de euro fără TVA. Spre deosebire de prima procedură de închiriere, spațiul solicitat va mai fi mai mare, mai exact de 1.800 de metri pătrați spre deosebire de 1.500 de metri cît era în prima variantă.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU