Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4955 > La zi Nr. 4955 de vineri, 15 mai 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Altercație violentă


O infirmieră de la Spitalul Județean și-a înjunghiat iubitul

Femeia a fost internată la Spitalul Săpoca și este acuzată de tentativă de omor

articol de: Laurențiu MARINOV

O infirmieră în vîrstă de 54 de ani de la Spitalul Județean de Urgență Buzău este acuzată de tentativă de omor după ce și-a înjunghiat iubitul, un bărbat trecut de 60 de ani. Scena s-a petrecut miercuri după-amiază în apartamentul femeii din cartierul Dorobanți unde cei doi s-au întîlnit și au băut mai multe pahare. După ce a fost înjunghiat bărbatul a ieșit din apartament, iar vecinii îngroziți au anunțat Poliția și Ambulanța. Victima a fost transportată la Spitalul Județean și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Victima, în stare gravă

"Un bărbat în vîrstă de 63 de ani, victimă a unei agresiuni a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean în stare gravă acesta prezentînd o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului. Bărbatul a fost introdus de urgență în sala de operații pentru a fi supus unei intervenții chirurgcale. În acest moment, bărbatul se află internat pe secția de Terapie Intensivă unde va rămîne sub supravegehere pentru a primi tratament și îngrijiri medicale", a declarat Adriana Bratosin, purtător de cuvînt Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Internată la Săpoca

Femeia se numește Mariana Cristache și lucrează ca infirmieră la secția Chirurgie Plastică a Spitalului Județean Buzău. Ea a fost interantă la Spitalul de Psihiatrie Săpoca pentru investigații, iar cazul, încadrat la tentativă de omor a fost preluat de procurorul criminalist de la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Buzău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Sfaturi pentru bobocii de liceu

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU