Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4951 > La zi Nr. 4951 de luni, 11 mai 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Hoți prinși de polițiști


A.N.-uri rezolvate

Spargerile fuseseră înregistrate în evidențe cu autori necunoscuți

articol de: Laurențiu MARINOV

Două furturi ce figurau în evidențele Poliției cu autori necunoscuți au fost rezolvate de anchetatori, iar suspecții au fos descoperiți și sînt cercetați penal. În primul caz, este vorba despre furtul unei sume de bani dintr-o mașină, comis în Buzău de un individ de 33 de ani.
În urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale de la Poliția municipiului Buzău, a fost identificat și prins un buzoian, principalul bănuit de comiterea unui furtului. Fapta, înregistrată inițial în evidențe cu autor necunoscut, a fost sesizată în seara zilei de 18 aprilie de către proprietarul mașinii. Din cer­cetările efectuate de polițiști la momentul sesizării faptei a rezultat că, bănuitul ar fi spart geamul autoturismului cu intenția de a sustrage bunuri, pre-judiciul fiind estimat la suma de 200 de lei. Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Buzău.   

Cercetat și pentru alte fapte

Un alt furt înregistrat inițial cu autor necunoscut a fost reclamat la Lopătari. Polițiștii din comună, l-au identificat pe principalul bănuit în cazul unui furt dintr-o casă nelocuită, sesizat la sfîrșitul lunii aprilie. Bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 59 de ani din Lopătari, care a sustras bunurile în perioada octombrie 2014-aprilie 2015, perioadă în care proprietarul nu a mai trecut pe la imobilul pe care îl deține pe raza localității Lopătari. Cercetările sînt continuate de polițiștii din cadrul Postului de poliție comunal Lopătari pentru a se stabili dacă bănuitul a mai comis astfel de fapte.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
La Spitalul Brătianu s-a descoperit o pușcă
Copiii noștri mănîncă la școală mere din Polonia, culese în 2018

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU