Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4924 > La zi Nr. 4924 de luni, 30 martie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Weekend cu multe accidente rutiere

articol de: Laurențiu MARINOV

La sfîrșit de săptămînă, pe șoselele din județ au avut loc 3 accidente în urma cărora mai multe persoane au fost ră­ni­te.    

Un accident rutier, în care au fost implicate 3 autovehicule s-a produs sîmbătă dimineață pe DN2E85 pe raza comunei Mihăilești. 2 autoturisme s-au lovit frontal după ce una dintre ele a intrat pe contrasens. O a treia mașină a lovit apoi unul dintre autoturismele implicate în accident.
În urma evenimentului, două persoane au fost rănite. Alte două persoane au fost rănite sîmbătă seară în urma unui accident rutier produs pe, pe varianta ocolitoare de la Fabrica de bere. În accident au fost implicate 2 autoturisme, o persoană fiind încarcerată. O altă persoană a fost transportată la Spitalul Județean.

Un alt accident a avut loc vineri după-amiază pe Șoseaua Spătarului

Un TIR înmatriculat la Buzău a vrut să iasă de pe șosea și să intre într-o curte, moment în care a fost acroșat de un alt TIR, înmatriculat în Polonia. În urma impactului, cabina TIR-ului polonez s-a înfipt în pământ, dar șoferul a scăpat teafăr. Și celălalt șofer, un buzoian în vîrstă de 32 de ani a scăpat la rîndul lui nevătămat.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU