Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4924 > La zi Nr. 4924 de luni, 30 martie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Fostul director al Liceului din Vernești rămîne sub control judiciar

articol de: Mirela DUMITRU

Vineri a fost pri­mul termen din do­sarul în care fostul director al Liceului Tehnologic din Ver­nești, Viorel Mirițescu alături de alte trei persoane sînt cerce­tate pentru trafic de influență. 

Instanța a decis menținerea controlului judiciar asupra celor 4. "În baza art.207 al.2, 4 C.pr.pen., constată că se mențin în continuare, în parte, temeiurile care au determinat luarea măsurilor preventive a controlului judiciar față de inculpații Miri­țescu Viorel, Milea Mărioara, Stoicescu Adrian și Stoicescu Marian și în consecință menține aceste măsuri preventive. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare".

Viorel Mirițescu alături de Marioara Milea, Adrian Stoicescu și Marian Stoicescu sînt anchetați pentru infracțiunile de trafic de influență, complicitate la trafic de influență, loviri și alte violențe și lipsire de libertate. Cei patru sînt anchetați pentru că ar fi ajutat mai mulți candidață să promoveze Bacalaureatul contra unor sume de bani. Mirițescu a fost denunțat de către un absolvent care a plătit o sumă de bani pentru a promova Bacalaureatul în sesiunea august-septembrie 2013 și după ce a obținut notă de trecere și-a cerut banii înapoi dar a avut parte de un refuz violent. Acesta  a fost cel care l-a denunțat pe  fostul director de la Vernești.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Sfaturi pentru bobocii de liceu

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU