Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4846 > La zi Nr. 4846 de miercuri, 3 decembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Trafic în condiții de iarnă


Drumuri blocate din cauza ninsorii

Cele mai mari probleme au fost în comunele Mărgăritești și Lopătari

articol de: Laurențiu MARINOV
Iarna a început să își intre în drepturi cu temperaturi scăzute, ninsori abundente și vîntul care a răscolit zăpada așa încît au apărut și bătăile de cap pentru șoferi. Ieri, traficul rutier s-a desfășurat în condiții de iarnă pe drumurile din județ, dar în ciuda zăpezii nu au apărut probleme serioase sau blocaje.  
Potrivit datelor fur­nizate de reprezentanții IPJ Buzău, cu toate că a nins, iar carosabilul este acoperit cu un strat subțire de zăpadă amestecat cu material antiderapant, nu s-au produs blocaje majore, sau accidente care să ducă la întreruperea traficului. De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că ieri, la primele ore ale dimineții nu erau semnalate drumuri nați­o­na­le sau segmente de auto­s­tra­dă cu circulația în­treruptă din cauza vremii ne­favorabile. Cu toate că pe dru­murile naționale în care e­xis­ta risc de formare a po­leiului a fost împrăștiat mate­rial antiderapant,  con­ducătorii auto au fost a­ver­tizați să fie prudenți mai a­les în zonele în care a plo­uat. Traficul rutier s-a desfășurat în condiții de iarnă pe numeroase artere rutiere din județ, iar pe anumite sectoare rutiere carosa­bilul a fost acoperit cu un strat subțire de zăpadă amestecat cu material antiderapant.

DN 10, închis temporar

Drumul Național 10 care face legătura între Buzău și Brașov a fost închis ieri, între orele 12.00-15.00. În zona Barajului de la Siriu, la km. 81 au fost efectuate lucrări, astfel că traficul, în intervalul orar precizat de autorități, a fost deviat pe ruta ocolitoare Cislău-Vălenii de Munte. Închiderea drumului nu a fost cauzată de starea vremii, decizia fiind luată în vederea executării unor lucrări de montare a unor copertine de protecție.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU