Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4839 > La zi Nr. 4839 de vineri, 21 noiembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Consilierul Gabriel Mihalașcu, declarat incompatibil de ANI

articol de: Doru GHEORGHIADE
Consilierul municipal de Buzău, pesedistul Ga­briel Mihalașcu, a fost confirmat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate. Conform unui comunicat ANI, Gabriel Mihalașcu s-a aflat în stare de incompatibi­litate în perioada 18 iunie 2008 – 01 iulie 2012, întrucît, simultan cu funcția de consilier local, a deținut și funcția de consilier personal în cadrul Cabinetului Primarului Municipiului Buzău, încălcînd astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.  
De asemenea, la data de 22 aprilie 2010, societatea în cadrul căreia persoana evaluată a deținut calitățile de asociat și administrator (în perioada 18 decembrie 2009 – 09 iunie 2010) a încheiat un contract de execuție lucrări de reabilitare în Parcul Tineretului, mun. Buzău (parc aflat în administrarea beneficiarului), cu o societate comercială aflată sub autoritatea Consiliului Local Buzău, încălcînd, astfel, dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.  

Prețul total al lucrărilor a fost de 69.903,39 lei

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de ­eva­lu­are, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. 

 

COMENTARII

gigioaca:
coment
era timpul ca teparii,hotii,tilharii de teapa lui mihalascu sa plateasca.asta care fur din camisole studentesti,de la colegi,pt.care motive a fost si exmatriculat,asta care atepuit si falimentat o groaza de firme,asta care si a rascumparat casa din orizont de la anaf,cum dracu se poate,asta care si a mutat nevasta la spitalul sapoca sa faca tandem in smecherii cu maestrul popescu ,asta care este fals revolutionar,asta care este vecinul lui bosco in padurea spataru,ca tot este reset stie,asta care este prietenul penalului boscodeala,la puscarie nene acolo este locul lui
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU