Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4835 > La zi Nr. 4835 de luni, 17 noiembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Acuză Poliția că i-a confiscat fierul vechi

articol de: Laurențiu MARINOV
Un cetățean de etnie romă a fost amendat de polițiști cu 5.000 de lei, după ce a fost prins cu mașina încărcată cu fier vechi. În plus, bărbatul a rămas și fără marfa pe care se pregătea să o ducă la un centru de colectare pentru a o vinde, întrucît poliția i-a confiscat-o pe motiv că nu avea acte de proveniență. Cel în cauză, pe nume Vasile Matei se jură că fierul vechi, în cantitate de 260 de kilograme îi aparținea, fiind vorba de obiecte pe care le avea în gosopodărie. El mai spune că nu se ocupă cu comerțul de fier vechi și agentul care i-a întocmit proces verbal nu a procedat corect. 
Poliția are însă o altă variantă. „La volanul mașinii a fost identificat un bărbat în vîrstă de 33 de ani din Buzău, care nu avea niciun document de proveniență pentru cele aproximativ 260 de kilograme de deșeuri feroase transportate. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat că șoferul respectiv ar fi achiziționat materialele de la mai mulți cetățeni de pe raza județului, fără a respecta prevederile legale în ceea ce privește ­achi­ziția-vînzarea de mărfuri”,  precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 
Pentru că polițiștii nu au vrut să-l creadă pe cuvînt că marfa pe care o transporta ar fi fost niște vechituri strînse de prin curte, Vasile Matei are o singură soluție: să conteste sancțiunea în speranța că amenda îi va fi anulată și fierul vechi restituit.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU