Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4783 > La zi Nr. 4783 de joi, 4 septembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Tun de 27 de milioane de lei dat de un flăcău de 27 de ani

articol de: Laurențiu MARINOV
Un tînăr în vîrstă de 27 de ani se află în atenția polițiștilor și a procurorilor, dar și a inspectorilor de la Finanțe, după ce s-a des­coperit că firma pe care acesta o adminis­trează a dat o gaură fabuloasă, de peste 27 de milioane de lei, la bugetul de stat, pe parcursul unui singur an.   
El a fost pus sub urmă­rire penală pentru săvîrșirea infracțiunii de evaziune fiscală, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Buzău. Potrivit polițiștilor de la Investiga­rea Fraudelor, cel în cauză este bănuit că, în perioada 2013 – 2014, în calitate de administrator al unei societăți comerciale ce are ca principal obiect de activitate comercializarea de produse agroalimentare, nu ar fi declarat în totalitate veniturile obținute din activitatea comercială desfășurată și ar fi înregistrat cheltuieli ce nu ar fi avut la bază operațiuni reale. 
Inspectorii Administrației Județene a Finanțelor Publice Buzău au stabilit un prejudiciu cauzat bugetului de stat în valoare totală de 27.167.996 de lei, reprezentînd impozit pe profit și TVA. Polițiștii de investiga­re a fraudelor continuă cer­cetările și întreprind activități în vederea recupe­rării prejudiciului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU