Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2509 > La zi Nr. 2509 de vineri, 13 octombrie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Înmînarea certificatelor de revoluționar s-a lăsat cu scandal

articol de: (M.T.)
Înmînarea certificatelor de revoluționar s-a lăsat cu scandal
 

Revizuirea dosarelor de revoluționar creează scandal după scandal. Venit la Buzău pentru a înmîna certificatele aprobate și pentru a se întîlni cu revoluționarii locali, ministeriabilul Petrișor Morar a primit mai multe plîngeri din partea membrilor Asociației Club 22 Decembrie Buzău.
Ministeriabilul PetriȘor Morar, luat la rost de membrii Asociației 22 Decembrie
Motivul este acordarea calității de revoluționar unor persoane care nu au fost nici măcar implicate în evenimentele din Decembrie 89: "O să-i contestăm pe cei făcuți revoluționari pe curcan, pe bidoane, pe ce sînt ei făcuți", a amenințat Petrică Buradă într-un acces de furie. El mai spune că nu înțelege cum dintre 50 de revoluționari de "notorietate"
s-a ajuns ca în Buzau să fie înregistrate peste 700 de dosare prin care se solicita acest statut. Buradă este intrigat de faptul că la Buzău poate să existe o asociație care se numește "23 Decembrie Metrou București". Comparativ cu celelalte județe, Buzăul ocupă unul dintre locurile fruntașe, fiind devansat într-un clasament neoficial doar de Timișoara, Sibiu și Brașov. Numărul buzoienilor care au obținut certificate în conformitate cu legea 341 se ridică la 150 de persoane. 

 

COMENTARII

stroe marian:
numai bosi au certificate de revolutionari
Un bun prieten ,a fost ranit in revolutie si iau cerut 10 martori sa certifice ca a fost ranit in revolutie.Atunci de ce in decembrie cand se comemoreaza ani de la revolutia romana e dat ca ranit in revolutie?.Si nu iau dat pana acum carnet de revolutionar?
Jianu Vladimir:
certificate de revolutionari
Majoritatea ,99% din certificate sint date sau sint obtinute de profitori care nu si-au adus nici o contributie la revolutie . Normal ar fi sa se anuleze toate aceste hirti de profitori si sa beneficieze de un sprijin substantial cei raniti in revolutie si urmasi ranitilor in revolutie si a celor morti in revolutie . Restul nimeni nu ar trebui sa beneficieze de nici un avantaj .
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU