Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4771 > La zi Nr. 4771 de marti, 19 august 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Banii pentru refacerea pagubelor cauzate de inundații întîrzie


Primăria Valea Salciei așteaptă și acum fonduri pentru refacerea drumurilor

1,5 km de drum și 15 podețe trebuie refăcute cît mai curînd

articol de: Mona-Liza STANCIU
Primarii comu­ne­lor afectate de ca­la­mități încă aș­teap­tă fonduri pentru rea­bi­litarea dru­murilor. Au făcut demersuri la I.S.U. Buzău și la Prefectură dar banii nu au venit, așa încît soluția rămasă este reabilitarea, pe cît posibil, cu fonduri proprii. 
Printre primarii care au sesizat distrugerea unor porțiuni de drumuri în urma precipitațiilor abundente căzute la început de an se numără și primarul comunei Valea Salciei, libe­ralul Marian Mușat. „Demersuri am făcut la I.S.U. și Prefectură în luna martie. Au fost și comisiile respective pe teren, au văzut, au făcut procese-verbale și sperăm cînd vor fi alocați bani pentru calamități să se țină cont și de noi“, a declarat primarul comunei Valea Salciei, Marian Mușat. În Valea Salciei circa 1,5 km de drum va trebui reabilitat. Au fost distruse și 15 podețe. 

În așteptarea fondurilor

În Valea Salciei pentru remedierea problemelor ar fi nevoie, conform decla­rației primarului Marian Mușat, de circa 200.000 lei. „Cele mai multe lucrări le avem pe reparații drumuri avînd în vedere că localitatea noastră a fost afectată de calamități în repetate rînduri... Avem foarte multe alunecări de teren ... și încercăm să reparăm mai mult cu utilajele proprii și cu forțele proprii. Bani pentru calamități deocamdată nu am primit”, a mai declarat Ma­ri­an Mușat. În aceeași situație se află și alți primari din județ care au făcut aceleași demersuri.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU