Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4770 > La zi Nr. 4770 de luni, 18 august 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Președintele Federației Române de Handbal,


Alexandru Dedu, rănit grav într-un accident la Poșta Cîlnău

După accidentul de motocicletă, Dedu are mai multe traumatisme și plăgi la piciorul drept și va rămîne internat în următoarele două săptămîni

articol de: Cătălina JINGOIU
Președintele ­Fe­derației Române de Handbal, Alexandru Dedu, a fost grav rănit, vineri seara, într-un accident rutier care a avut loc în apropiere de localitatea Poșta Cîlnău, pe Șoseaua Europeană DN2 E85.   
Dedu se afla pe motocicletă și rula dinspre Buzău spre Rîmnicu Sărat. În apropiere de Poșta Cîlnău, șoferul unui autoturism care circula în aceeași direcție,  pe acostament, a făcut o manevră schimbînd direcția de mers, fără să se asigure, moment în care a acroșat motocicleta pe care se afla Dedu. Din impact, Dedu a fost proiectat pe contrasens și s-a răsturnat în afara șoselei. În ajutorul său a fost chemat un echipaj medical care i-a acordat primele îngrijiri și l-a transportat la Spitalul Județean Buzău. Medicii au stabilit că președintele FRH a suferit fracturi de glezne și au decis transferarea lui la o unitate medicală din Capitală unde, în cursul nopții, a fost supus unei intervenții chirurgicale. Pasiunea lui Alexandru Dedu pentru motociclete este arhicunoscută. 
În week-end, șeful handbalului românesc plecase cu motocicleta, la Ro­man, unde urma să asiste la o competiție. În vîrstă de 42 de ani, Alexandru Dedu, fost component al echipei naționale de handbal care a participat la JO din 1992, conduce federația de profil.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Un jandarm de nădejde a ieșit la pensie
"Lucrurile nu rămîn așa! Vinovații să plătească!"

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU