Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4755 > La zi Nr. 4755 de marti, 29 iulie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Doliu la Sibiciul de Sus după ce un tînăr inginer a murit în Munții Bucegi


Familie urmărită de necazuri

În urmă cu o săptămînă Claudiu Gaiță a fost în satul natal, la înmormîntarea bunicii

articol de: Laurențiu MARINOV
Un tînăr de 36 de ani și-a pierdut viața la sfîrșitul săptămînii după ce a căzut într-o prăpastie în Munții Bucegi. Claudiu Gaiță era inginer, specialist în cibernetică și era originar din localitatea Sibiciul de Sus ce aparține de oprașul Pătîrlagele. El locuia în Brașov însă trecuse recent pe acasă pentru a participa la un trist eveniment: înmormîntarea bunicii.
Claudiu Gaiță a pornit sîmbătă, însoțit de alți doi prieteni, iubitori ai muntelui, pe Valea Caraiman, traseu din Jepii Mici. La un moment dat, Claudiu a părăsit traseul, cu intenția de a scurta drumul. Spre seară, cînd au văzut că tînărul nu mai ajunge la locul de întîlnire, prietenii săi au sunat la Salvamont.  Trupul tînărului, a fost găsit de salvatori într-o zonă greu accesibilă, plutind pe un luciu de apă. „A căzut de la aproximativ 30 de metri în apă, s-a lovit la cap, nu a avut nici o șansă de supraviețuire. Probabil a murit foarte repede“, a spus Claudiu Vasilescu de la Salvamont Bușteni. Cunoscătorii zonei presupun că buzoianul Claudiu Gaiță a alunecat de pe poteca strîmtă pe care se deplasa și a căzut în gol circa 100 de metri.

Vestea morții s-a răspîndit repede

Acum familia lui este iar îndoliată după ce cu aproximativ o săptămînă în urmă bunica lui Claudiu a fost condusă pe ultimul drum. La înmormîntare a fost prezent și tînărul care nu mai locuia în comună de mai mulți ani, de cînd a plecat la facultate. Atunci s-a salutat și a schimbat cîteva cuvinte cu niște cunoscuți printre care și primarul din Pătîrlagele. Familia lui este foarte bine văzută în localitate. Tatăl este pensionar, iar mama este farmacistă și încă lucrează. Vestea că tînărul Claudiu Gaiță a murit în urma unui accident montan a ajuns repede la Sibiciul de Sus unde comunitatea deplînge dispariția fulgerătoare a inginerului.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU