Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4748 > La zi Nr. 4748 de vineri, 18 iulie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Rîmnicul anului 2014


Mizerie și duhoare insuportabile pe strada Plevnei

Zeci de familii sînt nevoite să trăiască în condiții inumane

articol de: Mona-Liza STANCIU
De mai bine de un an de zile, zeci de familii din strada Plevnei sînt nevoite să suporte atît consumatorii de alcool care staționează la un garaj din apropiere, cît și mizeria pe care o lasă în urmă atît ei, cît și animalele de tracțiune care-i însoțesc. 
Unde urinează bețivul, acolo urinează și calul. Asta se întîmplă în strada Plevnei la nr. 3 din Rîmnic, unde un cunoscut comerciant, cu ceva antecedente penale, și-a îngrozit vecinii. Omul se folosește de garajul din fața casei pentru a vinde țuică și vin foștilor clienți. De afacerile ilegale sub acoperire, în garaj, s-a apucat după ce a închis un magazin și o sifonărie situate la ieșirea din Rîmnicu Sărat, la intersecția cu comuna Podgoria. A deschis o nouă sifonărie în numele fiicei sale chiar lîngă garajul cu pricina, însă doar ca paravan.

Dovezi certe

Reporterii noștri au intrat în posesia unor imagini care spun totul. Se vede clar cum clienții ser­vesc alcool în garaj și cum își plătesc consumația. La fel de clar se văd și rîurile de urină din fața cîrciumii din garaj. De parcă trece rîul Rîmnic prin poarta afaceristului. Și, ups, surprins de cameră a fost și autorul „rîului” în timp ce se urina. „Vînd vin și țuică. Îi duce cu cardul și le scoate banii cu japca la bancomat. Cîrciumă europeană. Dacă am urina fiecare unde ne vine, ce ar fi ? Sau cum ar fi?”, întreabă vecinii îngroziți, prin intermediu nostru, organele de control care ar trebui să ia măsuri.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU