Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2498 > La zi Nr. 2498 de duminica, 1 octombrie 2006  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Stiri la zi pe scurt

Legitimare

Șuții de telefoane mobile, deconspirați în Piața Dacia

Miercuri, între orele 12.00 - 14.00, agenți de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Buzău au executat o acțiune în zona Platoului Dacia pentru combaterea comerțului ilicit de telefoane mobile. Au fost legitimate 17 persoane, verificate 6 societăți comerciale și aplicate 4 sancțiuni contravenționale. Polițiștii au depistat doi buzoieni care ofereau spre vînzare telefoane fără să fie autorizați în acest sens și fără să dețină documente de proveniență a bunurilor. Telefoanele le-au fost confiscate, iar cei doi au fost sancționați contravențional conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.
(M.G.)

Eveniment

Încheierea războiului daco-roman, în atenția rîmnicenilor

Săptămîna viitoare, la Rîmnicu Sărat, Liga Culturală pentru Unitatea Română și autoritățile locale vor sărbători 1900 de ani de la încheierea războiului daco-roman.
Evenimentul va fi organizat în cadrul Complexului Brîncovenesc și va costa municipalitatea 60 de milioane de lei vechi. Consilierii rîmniceni au aprobat spre a fi achiziționate cu acest prilej 20 de medalii și 150 de insigne care vor fi acordate personalităților locale.
Acțiunea se va încheia cu o masă festivă la unul dintre restaurantele din localitate.
Loredana BĂLAN
(Rîmnicu Sărat)


Neatenție

N-au încăput pe șosea și s-au internat în spital

Un accident stupid cu urmări grave a avut loc joi, ora 13.50, la ieșirea dintr-o parcare pe DN2 E85, pe raza comuna Podgoria, în afara localității, autoturismul Dacia condus de un rîmnicean în vîrstă de 39 ani a fost lovit în panoul spate de un autoturism condus de un tînăr de 23 ani, din Focșani, care circula în aceeași direcție. Din accident a rezultat rănirea ambilor conducători auto, care au fost internați la Spitalul Municipal Rm. Sărat.
(M.G.)

Sesizare

I-a furat banii din buzunar

Lucrătorii Biroului de Poliție Transporturi Feroviare Buzău au fost sesizați, miercuri, de un bărbat de 49 ani, din comuna Buda, cu privire la faptul că în timp ce stătea pe o canapea din holul caselor de bilete din stația CFR Buzău i-a fost furată din buzunar suma de 200 lei de persoane necunoscute. În urma activităților desfășurate, polițiștii au stabilit la scurt timp că cel care furase banii este un tînăr de 21 ani, din comuna I. L. Caragiale, județul Dîmbovița. Cercetările continuă cu învinuitul în stare de libertate.
(M.G.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU