Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2239 > La zi Nr. 2239 de miercuri, 23 noiembrie 2005  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

În cazul capturei record de droguri,


Încă un traficant de droguri dibuit de polițiști

articol de: (M.G.)

Ultimul membru al rețelei de traficanți de droguri care a adus în plasa polițiștilor 4.820 de comprimate Ecstasy a fost identificat și prins.

Considerată cea mai mare captură de droguri înregistrată de polițiștii buzoieni, se pare că înainte de prinderea traficanților, în flagrant, o parte din marfă fusese plasată detailiștilor. În urma cercetărilor s-a stabilit că în afară de cei doi arestați în cauză, în rețea mai activa un membru care primise de la cei doi traficanți 200 de comprimate Ecstasy pentru comercializare en detail.

Procedura prin care s-a reușit prinderea traficantului a fost tot flagrantul, de această dată asupra sumei de bani pe care acesta a obținut-o în urma comercializării drogurilor. Împotriva acestuia s-a pus în mișcare acțiunea penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc și a fost prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Chiar dacă tranzacțiile en gross de droguri s-au făcut pe raza județului Buzău, traficanții nu au un vad format de consumatori, astfel că cele 200 de comprimate de Ecstasy cu valoarea de piață de 800 de euro nu au fost comercializate pe raza județului Buzău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cum arată scara de la "Casa Albă"
Haos pe Valea Slănicului

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU