Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4621 > La zi Nr. 4621 de marti, 14 ianuarie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

Prostituata de pe D.N.2 E.85 care "presta" în fața propriului copil și-a nenorocit fetița


Traumatizată pe viață

Fata a fost evaluată de specialiști, urmînd să primească sprijin de specialitate

articol de: Mirela DUMITRU
Traumatizată pe viață
 
Traumatizată pe viață – asta se va întîmpla cu fetița de 4 ani a cărei mamă inconștientă a supus-o unui abuz emoțional extrem de puternic prin comportamentul său deviant. Fiica prostituatei care presta servicii sexuale pe Drumul European 85, în prezența minorei, a ajuns sîmbătă în centrul maternal din Bacău, unde este supusă evaluării psihologilor și urmează să primească sprijin de specialitate.  

Au ajuns într-un centru de plasamanet băcăuan 

Fetița de 4 ani din Bacău a cărei mamă a fost prinsă vineri după-amiază în timp ce întreținea relații sexuale cu un client de 60 de ani a ajuns în grija specialiștilor de la Protecția Copilului Bacău. "Mama împreună cu fetița au fost preluate într-unul dintre serviciile noastre, iar apoi s-a purtat o discuție cu cei de la DGASPC Bacău. Avînd în vedere că mama împreună cu copilul au domiciliul pe raza acelui județ, acolo se mai găsește și familia extinsă a acestora și chiar un alt copil al mamei, s-a luat decizia ca aceasta, împreună cu copilul, să fie transferată de serviciile similare din cadrul Direcției din Bacău, urmînd ca acolo să se evalueze situația și să se stabilească măsuri în consecință", a declarat Carol Dinu- DGASPC Buzău. 
 
Traumă profundă

Cît privește trauma la care a fost supusă în repetate rînduri minora chiar de mama ei, psihologii spun că dată fiind vîrsta micuței este posibil să fie la nivelul subconștientului. "Cu siguranță știm că la vîrsta aceasta se formează niște deprinderi morale, niște atitudini morale, copilul începe să discearnă între bine și rău și cu siguranță dacă nu la nivel conștient, la nivel inconștient, această fetiță va fi traumatizată și influențată de gestul mamei sale", a precizat Taisia Trică – psiholog. Rana afectivă și emoțională a micuței poate fi tratată, însă nu se știe dacă terapia va avea succes. "În acest moment poate că nici nu conștientizează exact ceea ce se întîmplă cu ea, dar probabil că în mintea ei lucrurile nu vor sta foarte bine în viitorul apropiat sau mai îndepărtat și oricînd, în orice moment, acest lucru va deveni un lucru care o deranjează, o rană afectivă, emoțională și, de ce nu, o rană cognitivă care probabil va necesita o intervenție de specialitate", a  afirmat Taisia Trică – psiholog. Tînăra de 24 de ani din Bacău care oferea servicii sexuale în prezența fiicei ei de 4 ani era o veche clientă a pensiunilor și hotelurilor de pe Drumul European 85. Femeia practica de cel putin doi ani prostitutia și avea la activ mai multe dosare penale. În preajma sărbătorilor de iarnă a fost văzută cu micuța de mînă pe traseu. "Acum, înainte de Crăciun, a venit cu copilul de mînă, am sunat la Poliție eu ultima oară. Avea fețița foarte mică, mi s-a părut total aiurea", a afirmat Vasile Jipeanu – patron popas.

Condamnată inclusiv de colegele de breaslă

Colegele de breaslă ale băcăuancei  o condamnă pe tînăra de 24 de ani pentru că și-a supus copilul unor astfel de traume. "Un client ne-a zis cînd am fost noi la Rîmnic că e una blondă cu copilul de mînă, la Peco. Să ieși cu copilul de mînă? E aiurea...", a declarat o prostituată. Mama prostituată are dosar penal pentru prostituție și corupție sexuală.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Sfaturi pentru bobocii de liceu

Click aici pentru toate articolele din categoria La zi

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU