Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4563 > La zi Nr. 4563 de marti, 15 octombrie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
La zi

În cadrul unui proiect de reabilitare a străzilor și stațiilor de transport,


Stații noi de autobuz în tot Buzăul

Municipalitatea va instala 26 de noi stații în scurt timp

articol de: Florin ZAFIU
Stații noi de autobuz în tot Buzăul
 
Buzoienii vor putea aștepta autobuzele în scurt timp fără a mai sta în bătaia vîntului și a ploii. Primăria Municipiului Buzău a dat undă verde montării noilor stații de autobuz. Investiția face parte dintr-un program mai amplu de reabilitare a drumurilor și stațiilor de transport pe care municipalitatea îl desfășoară cu ajutorul banilor europeni. Prima nouă stație de autobuz a fost amplasată pe Bulevardul 1 Decembrie în "Bariera Brăilei" corespunzătoare Liniei nr. 3.

Prima stație, deja montată

26 de noi stații de autobuz vor fi montate de administrația locală investiția fiind cuprinsă în proiectul de "Reabilitare rețea de drumuri și stații de transport din zona de acțiune urbană a Municipiului Buzău". Prima stație a fost montată în urmă cu cîteva zile pe Bulevardul 1 Decembrie. Lucrătorii mai au cîteva retușuri de făcut astfel încît să poată deveni funcțională. În scurt timp în tot orașul stații similare vor fi amenajate, garantează reprezentanții Primăriei.

Incinte mai încăpătoare

Numărul lor va fi de ajuns încît să acopere toate stațiile de transport fiind în același timp mult mai încăpătoare. "Avem în plan un număr de 26 de stații de autobuz care vor fi montate cu o valoare de 950.000 de lei noi. Ele arată cam ca aceasta, bine este încă în amenajare, urmează să fie amenajată și partea de pardoseală și vor fi date în folosință cît se poate de repede", a declarat Sebastian Radu, viceprimar Primăria Municipiului Buzău. Investiția face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează și reabilitarea a 19 străzi din municipiul Buzău cu o lungime totală de 9500 de metri.

 

COMENTARII

raul:
bani???
Mai fratilor nu mai sunteti sanatosi 950 000/26=36538 ron /4,5=8119 euro !O statie de autobuz?????Suntem nebuni cu totii inseamna!Sunt curios ce firma a castigat lucrarea!
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU